Lions Club Risør opprettholder sin tradisjon med å gi overskuddet fra Lionslekene på Sagjordet til Sagjordets venner. I år ble gaven på 2000 kroner.

Tekst og foto: Tore Myrberg

Arrangementet for personer med nedsatt funksjonshemning foregår årlig, og er et tilbud som settes stor pris på av mange. Deltagerne betaler en liten sum for å være med, penger som Lions ikke ser noen grunn til å beholde selv.

– Dette er noe vi har gjort hvert år etter Lionslekene, som en takk til Sagjordets venner som holder badeplassen i god stand og som takk for lånet av området, sier Asbjørn Larsen i Lions Club Risør.

Sjekk bildeserien fra årets arrangement her:

Arrangerte sommerleker for 17. gang

Og for å få en hyggelig sum å gi videre, runder de lokale lionsklubben godt av oppover.

– Dette har alltid vært et tapsprosjekt, sier Larsen lattermildt før han tilføyer.

– Det har aldri vært meningen at vi skal tjene penger verken her eller når vi har leker på Vegårshei om vinteren. For oss er det dette et serviceoppdrag vi utfører med glede.

Leder for Sagjordets venner, Asbjørn Aanonsen, er glad for alle gaver som venneforeningen kan bruke på området. Han sier disse 2000 kronene kommer godt med.

– Det er veldig mange ting som kan ryke i løpet av sommeren, og da gjør pengegaver som dette det litt enklere for oss. Nylig gikk blandebatteriet i dusjen, og pengene vi får av Lions går til å få på plass et nytt, sier Aanonsen.

Sagjordets venner fikk også nylig 10 000 kroner av bystyret, penger som skal brukes på andre, nødvendige reparasjoner.

risor-baatsenter-forslag
161015_215x215_irisor_hrbildeler
annonse_Lindal
elektro
spnh-profilann
atletixny