MTyoga arrangerer ute-yoga for alle på dampskipsbrygga mandag morgen. Denne timen er tilpasset alle, så du kan være med uansett nivå.

Tekst og foto: Marcus Aanonsen

MTyoga består av Marte Heyerdahl Hannemyr og Tone Lunner. Disse to damene er over middels glad i yoga og har holdt ute-yoga på dampskipsbrygga før.

– Vi reiser rundt å holder kurs. I tillegg har vi faste timer her også er vi koordinatorer for aktiv på dagtid, sier Marthe.

 Ute-yoga

At det blir yoga ute på dampskipsbrygga er siden Marte og Tone syntes det er så fint med utsikten og den friske lufta.

– Det er deilig å slippe å gå inn for å trene når det er det været her, og med den beliggenheten så er det jo bare helt fantastisk, sier Marte.

Når vi spør hva som er så bra med yoga er det ikke få ting damene kan ramse opp. Yoga skal virke mot stress, høyt blodtrykk, hjelpe mot depresjon, angst og mye, mye mer.

– Vi har hatt folk som tidligere måtte bruke sovemedisiner, men nå kan sove uten etter at de begynte med yoga, sier Tone.

Yoga for alle

Yoga kan være lett og det kan være vanskelig. Det er mange forskjellige nivåer så du kan tilpasse til hvor mye erfaring du selv har.

– Du kan gjøre en yogaklasse veldig utfordrende eller du kan gjøre en yogaklasse veldig lite utfordrende, sier Marte.

Yogatimen på dampskipsbrygga starter 09:00 og vil vare litt over en time. Marte og Tone har flere matter til utlån, men om du har egen så gjerne ta med den.

– Bare kom deg ut og gjør det. Du vil aldri angre på en yogatime, sier Marte.

 

 

161015_215x215_irisor_hrbildeler
annonse_Lindal
risor-baatsenter-forslag
spnh-profilann
elektro
atletixny