Ta turen til byen imorgen kveld og hør fengende musikk fra høyttalerne. Da fylles torvet med mennesker, og butikkene byr på gode tilbud.

Tekst og foto: Arvid lunden

Når det er kveldsåpent skjer det mye spennende i byen. Barna kan få hilse på Ringo-bamsen og få seg en tur med Gråtass. I tillegg kommer forfatteren Linda Skomakerstuen så vi kan få hilst på henne som nylig har gitt ut en feel-good roman fra Risør. Klokken 19 blir det mannekengoppvisning.

En av butikkene som skal ha åpen er Karo og Jossi´s fortryllende lekebutikk. Der står Jangivana Ramok smilende å tar imot kundene.

– Det er kjempe gøy å stå i denne butikken, og spesielt når vi skal ha så lenge oppe som i morgen. Med så mange i byen så blir det ekstra spennende, sier Jangivana Ramok.

Tilbudene står i kø

De fleste butikkene vil nok prise ned en del varer å kjøre kveldsåpent tilbud. Det vil de også gjøre hos Karo og Jossi.

– Jeg vet ikke så mye enda, men vi skal forandre prisene på en del varer. Så det blir nok noen tilbud hos oss også, forteller Jangivana.

Jangivana håper at mange kunder vil komme innom butikken i morgen.

– Det er veldig gøy når det er mange folk innom butikken når jeg jobber. Jeg håper at kveldsåpent vil gjøre at det kommer ekstra mange, sier Jangivana Ramok.

 

161015_215x215_irisor_hrbildeler
annonse_Lindal
risor-baatsenter-forslag
atletixny
elektro
spnh-profilann