Under turneringen i Brande ble det delt ut en pris til beste spiller i hver alder. For beste spiller 13 år gikk prisen til risørgutten Martinus Heistad som er keeper på G13.

Tekst og foto: Marcus Aanonsen

Martinus har spilt fotball siden første klasse og trives veldig godt som keeperen på laget. Under årets Brande-turnering klarte han å imponere dommerne såpass han ble kåret til den beste spilleren i sin alder.

– Jeg ble veldig overasket. Jeg trodde ikke i det hele tatt at jeg skulle få denne prisen, sier Martinus.

Brande-tur

Martinus har nå vært med til Brande fire ganger. Han syntes dette er en veldig gøy tur å få være med på.

– Brande-turen var veldig bra. Det gøye var at vi kom til finalen og spilte veldig bra. Jeg trodde ikke vi kom til å gjøre det så godt som vi gjorde, sier Martinus.

Satse på fotball

Nå som det er sommerferie betyr det at det også er ferie10 fra de vanlige fotballtreningene, men dette stopper ikke Martinus. Han liker fotball godt nok til å dra til Arendal hver lørdag for å trene.

– Det gøye med å spille fotball er at alle vennene mine er med på det. Jeg elsker også å kunne løpe og rope og bruke energi, sier Martinus.

Å stå i mål er noe Martinus har lyst til å fortsette med. Kanskje til og med få til å lage et leverbrød ut av det en gang.

– Jeg har jo veldig lyst til å satse på fotball så lenge jeg ikke får noen stygg skade eller noe annet som hindrer meg, sier Martinus.

 

 

 

161015_215x215_irisor_hrbildeler
annonse_Lindal
risor-baatsenter-forslag
elektro
atletixny