Solen stekte og gradestokken steg godt oppover 20 tallet. Svetten rant og løperne sprang. 134 løpere totalt med smått og stort i gårsdagens Feriesprett.

Tekst og foto: Arvid Lunden

Tross varmen og været var det et godt oppmøte på Feriespretten i går. De hadde håpet på å slå fjordåret, da hadde de 147 deltagere.

– Ja vi hadde håpet på over 150 deltagere, men det er så varmt at jeg skjønner godt at det ikke går. Men tross det er vi godt fornøyd med oppmøte, forteller tidtaker Tore Jacobsen.

Barneløpet

I aldersklassen under 12 år var det i alt 26 deltagere, 10 jenter og 16 gutter. Noen ivrigere en andre men stort sett gjorde de sitt beste.

Morten Omland

Etter ferdig løpt løp og litt regning og fjerning av løpere som hadde vært uheldig å løpt feil vei i løpet, ble seierherren ropt opp. Morten Omland løp på ny bane rekord 18:55.3. Ikke nok med det, hans sønn Sondre Strande Omland, var raskeste under 12 år.

Må nevne at Morten Omland vant kort løype, vinneren på den lange løypen var Knut Olav Vangstad og han løp på tiden 34:11.4. Mens på damenes lang løype var det Helene Støle Melsom hun løp på tiden 37:49.8. Av damene som løp kortløypen var det Gunvor Helene Støle som vant på tiden 25:29.9.

Godt gjennomført

Hope IL gjorde en god jobb med forberedelser, mange flinke frivillige som solgte kraft mat for løperne, pølse og kake er noe som gjør godt i en sliten idretts kropp.

Hope IL ønsket alle velkommen til neste års løp, og de minnet også på, at det med forhåndspåmelding er en fin ting.

For mer info resultat og deltaker lister og påmelding til andre løp da kan du bare klikke inn her.

 

161015_215x215_irisor_hrbildeler
risor-baatsenter-forslag
annonse_Lindal
atletixny
elektro