Jan Einar Henriksen er «festukegeneral» og ønsker å gjøre Risør til en reisedestinasjon om høsten, og ikke bare om sommeren.

Tekst og foto: Marcus Aanonsen

I høstferien er det festuke med blant annet triatlon her i Risør. For denne uka er det viktig å få informert turistene om at det også skjer noe her etter sommeren.

– Triatlon er jo bare noe av det som skjer i løpet av festuka. Det er jo ni dager med masse ulike aktiviteter, sier Jan Einar Henriksen.

Både NM og NC i Risør

Årets Risør Tri vil innebære både Norgesmesterskap og Norges-cup. Samtidig som det skal være Risør City Akvatlon så vil samme løpet være NM og i tillegg en del av NC.

– Vi har økt Risør Tri fra en til to dager. Første dagen da har vi NM i akvatlon som består av svømming og løping, sier Jan Einar Henriksen.

Jan Einar og resten som står bak Risørs festuke prøver å gjøre Risør til en reise destinasjon for folk i høstferien. De håper at butikker også vil være med å støtte.

– Vi håper på at flest mulig av butikker og næringsdrivende ser nytten i jobben vi gjør for å prøve å trekke folk til byen, og at de kan være med støtte med å være sponsorer, sier Jan Einar Henriksen.

Han understreker også at på Risør Tri kan du være med uansett nivå og uansett hvem du er.

– Det er helt klart verdt å komme til Risør i høstferien, sier Jan Einar.

 

 

161015_215x215_irisor_hrbildeler
annonse_Lindal
risor-baatsenter-forslag
atletixny
elektro