Ved trappa som går gjennom Lille Trappegata vil du finne et koselig og morsomt dikt. Dette diktet er det Rune Thorsen som har rammet inn og satt ut.

Tekst og foto: Marcus Aanonsen

Diktet følgte med i huset som Rune tok over i Januar. Han liker det godt, men han vet ingen ting om hvor gammelt det er eller hvem som har skrevet det.

– Det hang på veggen min i inngangspartiet og jeg syntes da at det hadde vært gøy om andre og fikk se det. Det er jo et så fint dikt, også står det jo ikke noe skilt her om at dette er Lille Trappegata, sier Rune Thorsen

Her i inngangspartiet han originalen.

Positive tilbakemeldinger

Rune syntes det er artig med de som kommer og kikker på diktet og går gjennom den lille gata. Flere tar bilder og syntes det er et veldig gøy dikt.

– Vi har fått veldig mange tilbakemeldinger på at folk syntes det er så gøy. Også spør mange om de kan få gå opp trappa her, og hvor dem havner da, sier Rune Thorsen.

Ønsker svar

Rune vet enda ikke hvem som har skrevet diktet, eller hvor gammelt det er. Det de vet er at det var deres hus og et annet nabohus som har hatt diktet i seg, og signaturen på diktet er «E.M.H.»

– Det hadde vært gøy om vi fikk vite noe om det nå, sier Rune Thorsen.