Inviterer til «3 Regler For September»

Paret som styrer Atletix inviterer nå til «3 Regler For September» som er en facebook-gruppe der du vil bli oppfordret til å følge disse tre reglene.

Tekst og foto: Marcus Aanonsen

Gjennom sommeren er det fort gjort å kanskje både spise og drikke litt mer en det man egentlig ønsker. Derfor er det mange som ønsker å komme i form etter sommeren, og dette vil Aslaug og Jørn hjelpe med.

– Jeg tenkte at vi kunne finne på noe gøy for å motivere de som har lyst til å ta et tak nå. Det er veldig mange som har masse motivasjon og setter seg mål om å komme i god form nå som sommeren nærmer seg over, sier Aslaug Lia Pettersen.

Facebook-gruppe

Det blir gratis hjelp, i en lukket facebook-gruppe, og det er ingen krav for medlemskap på senteret. Her vil Aslaug og Jørn dele de tre reglene som de selv vet fungerer veldig bra for å komme seg i form.

– Det er er for alle som har lyst til å komme i bedre form og ønsker litt synlige resultater fort, sier Aslaug.

Fysisk aktivitet

En av reglene er rundt regelmessig aktivitet. Det å ta seg en 30 minutters gåtur, eller annen lett aktivitet, hver morgen før frokost.

– Det trenger ikke nødvendigvis være for å gå ned i vekt. Det anbefales jo, og er veldig godt, med minst en halvtime fysisk aktivitet daglig, sier Aslaug.

Mange syntes kanskje det kan være tungt med fysisk aktivitet så tidlig på morgenen. Jørn Ingebrigt Pettersen mener at den tidlige aktiviteten gjør at du får med deg en god følelse utover dagen.

– Det er noe med det at du tar tak i deg selv, selv om du kanskje ikke har lyst til det, men gjør det allikevel. Så kan du kjenne på mestringsfølelsen gjennom hele dagen, sier Jørn.

Bare prøv

Hos mange sitter det langt inne å bestemme seg for å ta et kurs eller få veiledning rundt kosthold. Aslaug tror mange føler de må være helt sikre på valget for å tørre å gjøre det.

– Bare prøv å bli med. Du vil uansett lære litt og helt sikkert få noe motivasjon. Om du kjenner at dette er helt feil for deg så hopper du bare ut, sier Aslaug.

Det Aslaug mener er best med et sunt kosthold og fysisk aktivitet er at du får mer energi og overskudd av det. Du tar da vare på både det fysiske og psykiske.

– Om det er en dag du ikke klarer å følge reglene så må du ikke miste motet, bare prøv igjen neste dag. Ingen straffer deg, men du må jo huske på at du får jo bare mindre resultater når du jukser, avslutter Aslaug Lia Pettersen.

 

 

 

 

risor-baatsenter-forslag
161015_215x215_irisor_hrbildeler
annonse_Lindal
elektro
spnh-profilann
atletixny