For litt over to uker siden slapp Vetle Sigmundstad (Goneo) sin helt nye låt, Snake Eyes. Han håper på å slippe to til tre sanger til i løpet av høsten.

Tekst og foto: Marcus Aanonsen

Snake Eyes har vært et samarbeid mellom Vetle og en i klassen hans. I begynnelsen slet de med å finne på tekst og fant derfor på navnet, Snake Eyes før teksten.

– Man omtaler jo folk som «snakes» om de er sleipe. Vi tenkte at Snake Eyes er når man vet hvem som er sleipe og at man kan se det på de, sier Vetle Sigmundstad.

Drabant Music

Vetle er veldig fornøyd med sitt første halvår i Drabant Music, som er plateselskapet han har inngått kontrakt med. De hjelper han mye med promotering og kan gi han forskjellige gode tips.

– Nå kan jeg fokusere mye mer på musikken uten å måtte stresse med å ordne når sangene skal slippes og alt mulig sånt på egen hånd. Det er veldig greit, sier Vetle.

Spille på klubber

Å lage sanger samtidig som han holder på med skolen syntes Vetle er både spennende og gøy. Han håper nå fremover å kunne spille på litt klubber i Oslo.

– Jeg skal sende inn en halvtimes mix, som jeg liker, til noen folk i Oslo som skal sende den videre til noen klubber. Jeg har lyst til å trene meg opp i klubber siden jeg tror det vil være veldig lærerikt for DJ biten, sier Vetle.

Utvalgt av stjerneprodusent

I september skal Vetle på låtskrivercamp med stjerneprodusent Andreas Schuller. Han har holdt en konkurranse der han selv plukket ut artistene som fikk være med han på hytteturen.

– Han valgte meg og tre andre produsenter i Norge. Det blir veldig spennende å dra på hyttetur med Andreas. Han er grammy nominert for flere sanger og har jobbet med Justin Bieber. Så dette blir utrolig gøy, sier Vetle.

Endring i lydbildet

Tidligere har Vetle lagd musikk som har vært inspirert av sine forbilder. Nå har han funnet mer sin egen stil og sier det vil bli forandring fremover.

– Etter Snake Eyes vil det bli et annerledes lydbilde. Jeg har eksperimentert mer på egne lyder så fremover blir det ikke som før, avslutter Vetle Sigmundstad.

161015_215x215_irisor_hrbildeler
annonse_Lindal
risor-baatsenter-forslag
spnh-profilann
atletixny
elektro