Brannbil

Brannmannskaper fra Gjerstad rykket i natt ut til en bygningsbrann i Vestølveien.

Tekst: Tore Myrberg

Meldingen om brann kom rundt midnatt og mannskapene fra ØABV i Gjerstad var raskt på stedet. Etter hvert kom det også hjelp gjennom en tankbil fra stasjonen i Vegårshei.

Huset skal ha vært ubebodd, og det er ikke meldt om at noen personer har kommet til skade som følge av brannen.

00.45 meldte innsatsleder at det var sendt røykdykkere inn i huset, og at det ikke lengre var noen fare for spredning.

Huset ble totalskadd i brannen.

Andre hendelser fra Agder

Det er i løpet av natten ikke meldt om mange hendelser hvor politiet har måtte gripe inn, men noe har det som vanlig vært.

19.57  Nidelv camping. EN mann pågripes og kjøres til arresten etter å ha utøvet vold mot en kvinne. Hun kjøres til sykehuset i Arendal for en sjekk. Politiet opprettet sak.

21.14  Mandal. Politiet har vært på en privatadresse etter melding om festbråk. Festen avsluttet, en rute er knust og det opprettes en anmeldelse på forholdet.

21.57  Dybdalsstranda, Arendal. Politiet har avsluttet en fest på stedet med flere mindreårige personer.

23.26  Grimstad. En mann er pågrepet for vold ved utested. Skal ha slått to gjester og vært i klammeri med dørverter. Innbragt til arresten.

23.29  Østre Tromøyvei, Arendal. Melding om person på moped som har kjørt av veien i lav fart. Personen er ved bevissthet og er lettere skadet. Mistenkes for kjøring i påvirket tilstand.

00.25  Gjerstad. Melding om brann i enebolig i Vestølveien. Nødetatene er på vei. Brannvesenet har startet slukking på stedet.

02.00  Bjorbekk, Arendal. To personer pågrepet mistenkt for tyveri av en mindre båt. Begge kjørt i arrest.

06.00  Birkenes. Melding om enslig kjøretøy som har kjørt ut av veien på Herefossveien like nord for Senumstad bro. Kjøretøyet har truffet en stolpe som har brukket. Den henger delvis over veibanen. Fører kjørt sykehus for kontroll. ikke mistanke om ruspåvirkning. Vegtrafikksentralen har sendt personell til stedet for å håndtere stolpen.