Hasdalen lekepark er et yndet sted for adspredelse. Det er ett sosialt treffsted for småbarnsforeldre, imens barna treffer sine venner for lek.

Tekst og foto: Arvid Lunden

Lekeplassen i Hasdalen ligger godt skjermet for den største trafikken og midt i ett område som er lett tilgjengelig med flere barnefamilier boende like ved.

– Dette er helt gull! Vi bor like ved så vi bruker dette stedet hele tiden. Det er bra for barna å komme hit og leke med vennene sine. Jeg får tatt en kaffekopp med andre småbarnsforeldre, forteller Anette A. Aspesæter.

Fra klokken sju

Her er det liv hele dagen. Fra morgen til kveld er barna i aktivitet i Hasdalen. Og stedet er virkelig velegnet for at barna skal få lekt fra seg.

– Jeg bruker plassen nesten hver helg. Også etter barnehagen reiser vi innom her. Jeg har også lagt merke til at det er noen som er her kjempetidlig i helgen. Vi hører folk helt ifra klokken sju om morgenen, sier Aspesæter.

– Jeg er her ofte fra sju om morgenen i helgene, legger Adrian Naas til.

Hanne og Adrian Naas er også ofte i Hasdalen med barna.

– Farmor og farfar til barna våre bor rett over veien her, så når vi er på besøk hos dem  bruker vi stedet mye. Nå har vi også besøk av et vennepar fra Horten. De har barn på alder med våre, forteller Hanne og Adrian Naas.

Storfornøyd med lekeparken

Aina Elise og Christian Støkken og barna deres trives godt i Risør. Og merker stor forskjell på Risør og Horten.

– Vi har vært i Risør flere ganger, men det er første gangen vi er her i Hasdalen. Vi liker Risør bare mer og mer, forteller de.

De merker at det er stor forskjell på en liten by som Risør og det stedet de selv bor.

– Vi har sånne lekeparker i Horten, men forskjellen er at når vi reiser til de plassene treffer vi sjelden kjentfolk. Her er det mye lettere. Barna kjenner stor sett hverandre, og det samme gjelder foreldrene. Det er veldig trivelig her, avslutter Aina Elise og Christian Støkken.

161015_215x215_irisor_hrbildeler
annonse_Lindal
risor-baatsenter-forslag
atletixny
elektro