Er du 60 år eller eldre? Da ønsker bowlerne på biblioteket deg velkommen til å bli med på en litt annerledes type bowling.

Tekst og foto: Marcus Aanonsen

Under torsdagens bowling var det en god gjeng med godt humør som var samlet. Blant de som var med å spille var Hardis Ommundsen og Kari Breiung, som har vært med på dette i flere år.

– Det er mye latter og vi koser oss noe veldig, sier Hardis Ommundsen.

Bare moro

Bowlingen skjer digitalt i ungdomskroken på biblioteket, og er for alle over 60 år. I gruppa er det ikke om å gjøre å vinne, men å ha det sosialt og gøy.

– Man må ikke ta seg selv så høytidelig. Det er ikke noe alvor i det, bare moro, sier Kari Breiung.

Her var det Kari sin tur til å kaste ballen

 

Håper på flere deltakere

Det er ofte de samme som kommer på bowlingen annenhver torsdag. Nå håper gjengen på at det er flere som vil bli med på moroa.

– Jo flere, jo bedre. Vi har kaffe og kake og veldig mye latter, sier Hardis Ommundsen.

– Også er det et veldig godt sosialt samvær her, legger Kari Breiung til.

Både Hardis og Kari prøver å reklamere for bowlingen, men det ser ut som at mange sliter med å ta steget og faktisk bli med.

– Vi prøver å få med folk, men de sier som oftest bare at de skal tenke på det også dukker de aldri opp, sier Kari Breiung.

Her kaster Hans og håper på strike

Premie

Det blir alltid skrevet ned resultater, så det kan bli sett hvem som hadde høyest score på slutten av dagen. De to med flest poeng vinner et skrapelodd hver.

– Vinneren har jo mulighet til å bli millionær, så her er det enorme muligheter, avslutter Hans som også er med på bowlingen.

risor-baatsenter-forslag
annonse_Lindal
161015_215x215_irisor_hrbildeler
atletixny
elektro