Det er fredag og det betyr nye norgespremierer på kino! Denne helgen har vi to actionfylte premierer på plakaten, mens vi teller ned til Månelyst i Flåklypa og skrekkfilmen The Nun, neste helg. Det er med andre ord mye å glede (eller grue…) seg til.

Men først norgespremiererene på Risør kino 14. september:

Bilderesultat for the happytime

The Happytime Murders
Am. Action/Komedie/Krim med Melissa McCarthy, Elizabeth Banks og Maya Rudolph
Regi: Brian Henson. Varer 1t31min. 12 år.
Et mordmysterium satt i en verden hvor mennesker og dukker eksisterer sammen, men dukkene blir sett på som annenrangs borgere. Når dukkene fra en 80-talls barne-tv serie blir drept en etter en, tar en tidligere politimann, som siden har blitt privatetterforsker, på seg saken.

Bilderesultat for the predator

The Predator
Am. Spenning/Thriller/Action/Sci-Fi med Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Jacob Tremblay, Keegan-Michael Key, Olivia Munn, Alife Allen, Thomas Jane, Augusto Aguilera og Sterling K. Brown. Regi: Shane Black. 15 år.
Jakten er igang i Shane Blacks nyskapning av Predator-serien!
Nå er universets mest dødelige rovdyr sterkere, smartere og farligere enn noen gang. Kun et crew bestående av eks-soldater og en professor i evolusjonsbiologi kan forhindre det som kan bli slutten av menneskeheten

161015_215x215_irisor_hrbildeler
annonse_Lindal
risor-baatsenter-forslag
atletixny
elektro
spnh-profilann