Hadde fortjent to seire på to dager

Risørs G13 har en god sesong. Tirsdag tok de i mot Hisøy på Kjempesteinsmyra. Etter et forsmedelig tap mot Øyestad dagen før, var viljen til å vinne stor.

Tekst: Tore Myrberg  Foto: Privat

– Det smakte bedre med resultatet i dag. Laget jobbet så godt også mandag, men da ble det tap 4-5 mot Øyestad, forteller trener Neil BLandford til iRisør.no.

For å ta mandagens kamp først, så ble det en rotet start for Risør. Grunnet andre kamper på banen fikk ikke laget varmet skikkelig opp, noe Blandford mener hadde innvirkning på spillet.

–Plutselig lå vi under med 0-3. Men, guttene kjempet hardt og vi klarte å komme til 4-4. Men, de fikk en scoring i siste minutt og avgjorde.

Da gikk tirsdagens kamp mot Hisøy langt bedre.

– I dag vinner vi 3-1, og gjør nok en god kamp Mohammed Diop har mange gode redninger, mens Simon Ausland, Muktar Qassim og Ahmed Mahomud scorer målene våre.

På grunn av litt liten stall, er det også fire 12-åringer med på Risørs G13.

– De hjelper oss veldig. I begge kampene har det for øvrig vært en veldig god moral i hele laget, sier treneren.

Nå gjenstår to kamper for 13-årslaget før sesongen er over. Først er det bortekamp mot Øyestad onsdag 17. oktober, før sesongen avsluttes med hjemmekamp mot Express onsdag 24. oktober.

Siden begge disse lagene ligger over Risør på tabellen, er fortsatt alt mulig når det gjelder hvor laget til slutt skal ende opp.

Tabellen G13 2. div. avd. 1 høst

Lag S P
1 Øyestad 1 7 16
2 Express 1 8 15
3 Risør 8 14
4 Hisøy 8 8
5 Sørfjell 1 7 6
6 Randesund 4 8 5
161015_215x215_irisor_hrbildeler
risor-baatsenter-forslag
annonse_Lindal
atletixny
elektro