Kinoklubben får stadig flere medlemmer

Elen Regine Lauvhjell mener kinoklubben er et attraktivt tilbud til de som elsker gode filmer på kino.

Film er best på kino sies det, så hvorfor ikke like godt få rabatt på kinobilletten? Kvalitetsfilm til halvpris er ikke noe å si på.

Tekst: Arvid Lunden Foto: Tore Myrberg

Den danske ideen blir bare mer og mer populær her hjemme også. Kinoklubbens medlemstall stiger sakte, men sikkert.

– Det er vanskelig for meg å si om dette er en suksess, men var inne å så litt på tallene her sist uke. Ser at det stiger litt og litt, og merker det veldig godt når jeg tar oppgjørene att det er flere og flere som kjøper billetter med medlemskap, sier kinosjef Elen Regine Lauvhjell.

Damer 40+

Er du ofte på kino er det greit å få halvpris på kinobilletten. Det er akkurat det man gjør om man er medlem i kinoklubben.

– Det er ofte damer 40 pluss som går mye på kino og som melder seg inn i klubben.

Vennegjengen møtes ofte på kino, og da er kinoklubbens medlemskap smart å ha.

– Ser ofte at det er venninnegjenger som går på kino, og med kinoklubbens medlemskap er det noe jeg anbefaler. Det koster ikke mye, og da er det jo en smart måte å gjøre det på.

Kinoklubbens kvalitetsfilmer

Når kinoklubben velger filmer som skal gå inn i medlemskapet velger de fra øverste hylle, altså kvalitetsfilmer for en hver smak.

– Denne måneden har vi to filmer som medlemmene får til halvpris. Den første kommer allerede til helgen. Den heter  «A Star is Born» og handler om en musiker som hjelper en ung artist og skuespiller med å nå berømmelsen.

Det er også norsk på plakaten denne måneden.

– I slutten av måneden kommer «Mordet i Kongo» til halvpris for medlemmene. Det er filmen om  Joshua French og Tjostolv Moland, og flukten i den mektige kongolesiske jungelen, pågripelsen og dødsdommen. Disse filmene er absolutt kvalitet og anbefales. Da er jo ett medlemskap i kinoklubben smart å ha, avslutter kinosjefen.

Link til Kinoklubbens nettside. 

annonse_Lindal
risor-baatsenter-forslag
161015_215x215_irisor_hrbildeler
elektro
atletixny