Lady Gaga på Risør kino

Det går mot helg, og kinosjefen har som vanlig et par premierer å by på.

Denne fredagen er det premiere på en musikal, og her finner blant annet Lady Gaga på rollelisten. Det snakkes om en film så god at det hviskes om Oscar i gangene i forskjellige filmmiljøer.

I tillegg kommer det en filme denne helgen som tar for seg den legendariske romferden hvor menneske for første gang satte sin fot på månen.

Bilderesultat for a star is born

A STAR IS BORN
Am. Musikal/Drama med Bradley Cooper, Sam Elliott, Anthony Ramos, Bonnie Somerville og Lady Gaga. 9 år, anbefalt u/v. Varer 2t15min.

En musiker hjelper en ung artist og skuespiller med å nå berømmelsen
I «A Star is born» møter vi Bradley Cooper som spiller en erfaren musiker med navnet Jackson Maine. Han oppdager artisten Ally, som blir spilt av Lady Gaga, og forelsker seg. Hun har nettopp gitt opp drømmen sin om å bli stor artist, helt til Jack fører henne inn i rampelyset igjen. Men når karrieren til Ally tar av, så bryter den personlige siden av forholdet deres sammen og Jack kjemper samtidig en kamp med sine egne indre demoner.
NB! KINOKLUBB-film: Halv pris for medlemmer! Les mer og meld deg inn på www.kinoklubb.no

 Bilderesultat for first man

FIRST MAN
Am. Biografi/Drama, med Ryan Gosling, Jon Bernthal og Claire Foy. 12 år. Varer 2t21min.

Ryan Gosling som rompioneren, Neil Armstrong.
Den spennende og utrolige historien om astronauten Neil Armstrong og den legendariske romferden som førte til at han 20. juli 1969 ble første mann som satte sin fot på månen. Regi ved La La Land-skaperen, Damien Chazelle.

annonse_Lindal
161015_215x215_irisor_hrbildeler
risor-baatsenter-forslag
elektro
atletixny