Lørdag fant Knut Ove Eriksen to sekker fylt med slakteavfall av geit i Håkleiv inne ved Åmlandsveien. Dette syntes han ikke noe særlig om.

Tekst: Marcus Aanonsen, Foto: Privat

Knut Ove vet at folk stadig kaster ting i skogen. Han tror mange tenker at de bare vil kvitte seg med eget søppel, men ikke tenker på at da må andre ta det.

– Hadde det nå ennå vært båret sekkene vekk fra vei og sti, og i det minste tømt ut innhold og tatt med seg plastsekkene. Det er groteskt med tanke på hodet som lå i den ene sekken, sier Knut Over Eriksen.

Uforsvarlig

Slike funn er heldigvis ikke noe man finner ofte. Knut Ove syntes det er overraskende at man kan finne to slike poser så nærme sti og vei.

– Det er fullstendig uforsvarlig å bare kaste fra seg to søppelsekker med slakteavfall i skauen på denne måten, sier Knut Ove.

Traumatisk

Det var godt det var Knut Ove som oppdaget sekkene på lørdagen. For mange andre kunne nok dette vært en ubehagelig situasjon.

– Det kunne jo faktisk vært traumatisk dersom det var noen unger som hadde funnet dette, sier Knut Ove.

Håper noen tar kontakt

Sekkene og slaktavfallet har blitt håndtert og fjernet. Knut Ove vet ikke hvor det har kommet fra, men håper noen vil ta kontakt.

– Noen bør kjenne dette igjen. Jeg vil oppfordre eier til å ta kontakt med meg som er jaktleder på jaktlaget der det ble funnet, avslutter Knut Ove Eriksen

risor-baatsenter-forslag
annonse_Lindal
161015_215x215_irisor_hrbildeler
spnh-profilann
atletixny
elektro