Lørdagens popup butikk får flere og flere ballkjoler til salg, men hvor er dressene? For Mona vil ha inn guttas findresser også.

Tekst og foto: Arvid Lunden

Når Mona Rhein og Unni Olimb Norman reklamerte for popup butikken var det ikke bare jentene de henvendte seg til. Gutta må også henge seg på.

– Vi har fått inn utrolig mange fine ballkjoler, men jeg savner dressene. Hvor er gutta? De har vel også dresser de ikke bruker lenger som de kunne tenke seg å selge, spør Rhein.

Risør By og Havfruens Hjørne

Popupbutikken er et samarbeid mellom Risør By AS og Havfruens hjørne, ett arrangement under lørdagens marked.

– Er det noen som vil selge sine festklær er det bare og stikke innom med de her eller hos havfruen. Men, dere må huske å sette en lapp på med minstepris.

Flotte festklær til alle og en hver for jenter og gutter, damer og menn.

– Vi har fått inn mange kjoler allerede og det kommer flere inn i morgen, men det er nok som vanlig noen som venter helt til fredagen med å levere. Festklær til ham og henne vil bli solgt i vår popup butikk på lørdagens marked.

Selg alt

Det er imidlertid ikke bare festklær man kan få solgt under lørdagens høstmarked i Risør. Har du ryddet på loftet eller i garasjen og funnet brukelige ting som du ikke trenger, er dette anledningen til å bli kvitt noe.

– Lørdag blir Storgata stengt, så bodene kan plasseres. Så er det noen som har noe som kan selges, så er det bare å komme og sette opp salgsbod. De trenger ikke en gang være påmeldt.

En annen ting som skjer under høstmarkedet, er at kultursjefen i Risør signerer sin nye bok «Reise med ål – en omvei hjem».

– Til de som ønsker å treffe den nye kultursjefen er det mulig lørdag. Han vil sitte på Lindstøl Libris og signere sin nyutgitte bok. Han er også åpen for en god prat, og blir å finne i bokhandelen fra klokken 12, avslutter Mona Rhein.

risor-baatsenter-forslag
161015_215x215_irisor_hrbildeler
annonse_Lindal
spnh-profilann
atletixny
elektro