Kjørte av veien og havnet i en hage

Ingen personer kom til skade, men tre personer ble pågrepet av politiet etter en utforkjørsel i Åmlandsveien fredag kveld.

Tekst: Tore Myrberg

Føreren mistet kontroll på bilen og havnet av veien og inn i en hage. Det hele skjedd rett før klokken 23 på kvelden.

Både politiet og ambulanse var raskt på plass og kunne konstatere at det hadde gått bra med alle i bilen.

Det var imidlertid ikke alt som var på stell for de tre i bilen. Politiet gjorde nemlig beslag i noe narkotika på stedet, og alle tre ble i den forbindelse pågrepet.

Fersk sak fra Tvedestrand lørdag formiddag:

 kl 11.10 : politiet har pågrepet en person for trusler med kniv. Forholdet har skjedd på en privat adresse i sentrum. Det er ikke skade på person. Politiet opptar forklaring fra partene i saken.

Andre ting fra politiloggen for Agder (et lite utvalg):

20:59 Arendal: Politiet ankommer rustaurant etter melding om krangel mellom ansatt og ansvarlig leder. Uoverenstemmelse mellom arbeidsforhold. Partene blir ikke enige – en person bortvist fra stedet.

23:00: Flere ungdommer har utøvd skadeverk på en parkert bil. Politiet i kontakt med flere ungdommer som sjekkes mot skadeverket. Ungdommen som utøvde skaderverket er tatt og er i dialog med bileier. Det vurderes om forholdet skal anmeldes.

03:30 Søgne: Melding om mann som hadde lagt seg til å sove i bagasjerommet på sin egen låste bil. Ikke mulig å oppnå kontakt med mannen utenfra. Grunnet lav utetemperatur og uviss tilstand ble det knust en rute i bilen for å få han inn i varmen.

05:45 Kvinesdal: Melding om utløst innbruddsalarm på utested i Kvinesdal. Viste seg å være gjest som hadde sovnet i lokalet og våknet etter stengetid når lysene var slokket og alle andre hadde dratt…

Politiet har i tillegg til det som er twitret bistått flere godt berusede personer i nevnte byer i natt med å komme seg vel hjem og inn i en varm seng.

161015_215x215_irisor_hrbildeler
annonse_Lindal
risor-baatsenter-forslag
atletixny
elektro