Ann Kathrine Amundsen og Åshild Flåta Fagerbakke på hver sin side av håndballjentene.

Til lørdag arrangerer Håndballklubben den årlige «Rosa Dag» i Risørhallen. Dette gleder både trenere, spillere og foreldre seg til.

Tekst og foto: Marcus Aanonsen

Rosa Dag er noe Håndballklubben har arrangert årlig i mange år. Ann Kathrine Amundsen og Åshild Flåta Fagerbakke, fra arrangementkomiteen håper på at mange vil komme innom.

– Det har pleid å komme ganske mange mennesker. Så tar vi inngangspenger, som går til Rosa Sløyfe, også selger vi lodd, der inntektene også går til Rosa Sløyfe, sier Ann Kathrine Amundsen.

Rosa Sløyfe

Håndballklubben har ønsket å gjerne støtte en god sak. De har da valgt å fokusere på Rosa Sløyfe og Brystkreftforeningen, og har derfor Rosa Dag.

– Rosa Dag har vært i mange år. Vi bare viderefører en tradisjon, og det er jo en veldig fin ting å støtte så det kjennes godt ut å være med å videreføre dette, sier Ann Kathrine.

Alt av inngangspenger og salg av lodd vil gå rett til Rosa Sløyfe. I tillegg til dette vil det og være mulig å støtte med kjøp av varer.

– Det vil komme damer fra Rosa Sløyfe som vil sitte og selge forskjellige ting. De har også med seg brosjyrer og informasjon om brystkreft og Rosa Sløyfe for de som er interessert i å lære mer, sier Åshild.

Lotteri

I tillegg til all spenningen under de forskjellige kampene som vil foregå i hallen fra klokka 10.00, vil det også bli spennende med loddtrekningen som vil bli holdt.

– Vi har opp mot 20 premier der du kan vinne armbånd, pledd, smoothie-maskin og veldig mye forskjellig fra butikkene i byen. Så en stor takk til alle de greie butikkene som har vært med å sponse med gevinster, sier Åshild.

Kom og hei

Både Ann Kathrine og Åshild håper på at folk komme innom både for å heie på håndballspillerne og selvfølgelig for å støtte denne gode saken.

– Vi håper at det kommer mye folk, og at det blir god stemning, sier Ann Kathrine Amundsen.

– Ja, jeg oppfordrer alle til å ta seg en tur innom for å kikke, legger Åshild Flåta Fagerbakke til på slutten.