Rune Hagestrand håper signeringen av The Rollers til neste års Gjerstad LIVE skal trekke flere fra Risør til musikkfestivalen på Brokelandsheia.

Tekst: Tore Myrberg

I festivalens tredje år har Hagestrand en klar strategi som skal gi musikkinteresserte et variert tilbud.

– Jeg synes det er hyggelig å kunne lage et arrangement der både lokale og mer rikskjente artister kan dele scene. Og selvfølgelig håper jeg at bandet får med seg en god del fans fra Risør, sier Hagestrand til iRisør.no.

Visker ut kommunegrensene

Han håper også at flere risørbedrifter tar med seg sine ansatte på en hyggelig sommerfest i juni.

– Bosvik var med i fjor, og stiller opp som stolt sponsor av arrangementet også i år. Dette er veldig hyggelig og viser at kommunegrensene ikke behøver å være så bombastiske.

Det er imidlertid ikke bare mot Risør Hagestrand har vendt blikket, eller rettere sagt ørene. Fra før har Gjerstad LIVE annonsert at Tonehjulsværket fra Kragerø kommer også i 2019.

– Bandene fra de to nabokommunene gjør jo at dette nesten blir en «samling på grensen» for våre nærmeste bykommuner.

Har åpnet billettsalget

For de som allerede nå vet de skal på konserten med The Rollers, så spiller de fredag 14. juni klokken 20. Og billettsalget har allerede åpnet.

– Og alle de som får en festivalbillett under juletreet, vil få reservert plass i festivalteltet på kjøpet. Prisen for billettene i 2019 blir det samme som i år, med 550,- for dagspass og 790,- for helgepass. Da får man tre konserter hver kveld med spillestart 20, 22 og 24.

I tillegg til de to lokale bandene har Hagestrand fått på plass det danske bandet Østre Gasværk, som har spesialisert seg på coverlåter fra Kim Larsen og Gasolin. Hvilke som blir de tre siste bandene, jobber han med for øyeblikket.

– Resten av programmet vil bli sluppet i god tid før jul, avslutter Rune Hagestrand.

 

161015_215x215_irisor_hrbildeler
risor-baatsenter-forslag
annonse_Lindal
atletixny
elektro