Politiet stoppet rett etter klokken 20 onsdag kveld en mann i 70-årene i Tvedestrand. Det førte til et førerkortbeslag.

Tekst: Tore Myrberg  Foto: Arkivbilde

Det viste seg at mannen kjørte i alkoholpåvirket tilstand. Dermed ble det opprettet sak på forholdet, og førerkortet til mannen ble beslaglagt.

Også litt tidligere i dag stoppet politiet en mann som kjørte i påvirket tilstand. Det skjedde på Salterød, og politiet måtte jakte på mannen da han ikke stanset for kontroll. I dette tilfellet fikk man ikke beslaglagt noe førerkort, da bilføreren ikke hadde noe slikt.

For de som følger med på leteaksjonen etter en mann i Kvinesdal, har politiet nå definert om letingen til å være et søk etter antatt omkommet person.

– På grunn av tiden som har gått, samt værforholdene som har vært, vil videre søk defineres som søk etter antatt omkommet, sier operasjonsleder Linn Andresen i Agder politdistrikt.

Den savnede er den 79 år gamle Ingvald Tjørnhom fra Kvinesdal.

Tjørnhom dro ut fra Knaben på en dagstur i 09.30-tiden søndag formiddag, men kom ikke tilbake som avtalt. Han ble meldt savnet av familien søndag kveld, og det har pågått en større leteaksjon i området siden da.

Dersom noen har sett den savnede i dette området, ønsker politiet informasjon, og det bes om at det tas kontakt med politiet på telefonnummer 02800.

risor-baatsenter-forslag
161015_215x215_irisor_hrbildeler
annonse_Lindal
atletixny
elektro