En mistet førerkortet under en promillekontroll i Vegårshei nå i formiddag. Dette var bare en av mange kontroller som er holdt i distriktet.

Politiet fikk ikke kontrollert mer en ti bilister i Vegårshei, men det var alt som skulle til for at en skulle bli fratatt førerkortet.

80 bilister ble kontrollert da UP stilte seg opp på E18 i Tvedestrand søndag formiddag. En blåste over lovlig, men fikk etter hvert kjøre videre. Den ene bilisten som blåste over lovlige verdier ved første kontroll, lå under grensen etter prøvetaking.

Heller ikke en kontroll i Arendal rett før kommunegrensen mot Froland ga utslag på målerne. Her ble 116 biler stoppet for kontroll, og alle kunne kjøre videre. Og i Evje ble 31 bilførere sjekket med samme resultat.

Litt over 200 bilister ble kontrollert ved Samsen i Kristiansand, og en blåste over lovlig verdi og ble fratatt førerkortet.

Det er også foretatt kontroller vest i Agder, men uten at noen har blåst til ulovlige verdier.

Av andre ting i politiloggen tar vi med en hendelse helt vest i politidistriktet. For i Lyngdal ble det  rett før klokken fire i natt satt igang en leteaksjon da en kvinne ikke kom hjem fra en luftetur med hunden. Kvinnen hadde gått seg vilt og falt, men ble heldigvis funnet av en ekvipasje fra Norske Redningshunder klokken 07.20 i morgentimene i dag.