Elen Lauvhjell er kinosjef i Risør.

Det kan nok være lurt å bestille billetter på forhånd om du vil se KuToppen til redusert pris og med mulighet til å vinne gevinster førstkommende lørdag.

For Kinosjef Elen Lauvhjell kan fortelle at storsalen brukes til musikkteateret og «Oliver» den neste drøye uka, noe som betyr at sånn som KuToppen lørdag blir vist i den lille salen.

Her er oversikten på kommende filmer (og litt om KuToppen) fra kinosjefen:

Kommende filmer på Risør kino
www.risorkino.no  

Det nærmer seg helg og nye kinopremierer, og som vanlig mye å glede seg til. Jeg ønsker å skyte inn at den store salen er mye opptatt framover med Risør Musikkteaters oppsetning Oliver! Så da kan jeg samtidig oppfordrer alle til å få med seg dette stykket også i tiden framover, i tillegg til kino selvfølgelig.

Ellers har det vært mye snakk om Kutoppen i det siste, som dessverre havnet i liten sal på den Store Kinodagen. Nyheten om at flere barn måtte gå skuffet hjem nådde faktisk helt til hovedstaden, og kinosjefen fikk en hyggelig e-post fra Fredrik Kiøsterud i Qvisten Animation, produksjonsselskapet som har laget KuToppen. Han kunne fortelle at som plaster på såret vil de sende en pakke med litt forskjellig «moro» som vi kan lodde ut til publikum i Risør. Videre ønsker han oss lykke til med kommende helgers visninger – og skriver at jeg skal hilse barna i Risør!

Det syns jeg var en utrolig hyggelig gest, og det blir derfor ekstra moro å vise Kutoppen som allerede førstkommende lørdag kl. 11.30. Det blir både hyggelige billettpriser for liten og stor, og flere fine premierer som publikum blir med i trekningen på. Minner for ordens skyld om at den også denne og neste lørdag må gå i liten sal pga. teateret.

Når det gjelder helgens premierer, så kommer den kule familieanimasjonen «Grinchen», som lodder litt julestemning på sin særegne måte. Og så er Lisbeth Salander tilbake i en hardbarka krim, «The girl in the spider’s web». Mange husker sikkert Claire Foy fra Netflix-serien «The Crown», og kan bare glede seg til å se henne i en råere utgave i denne spennende thrilleren.

 Bilderesultat for Kutoppen

KUTOPPEN

Hadde premiere 19. oktober- fortsetter

KuToppen er en morsom og spennende norsk animasjonsfilm for barn med mange gøyale karakterer. I tillegg til Klara og Mosk møter vi den vimsete høna Chickolina, den forsiktige nabogeita Gaute, hans nervøse onkel sauen Bærnt og det skumle fugleskremselet Fobetron. Filmmusikken og sangene er komponert av anerkjente norske artister som Odd Nordstoga, Eva Weel Skram, Emilie Nicholas, Tooji, Sol Heilo, Lisa Børud, Vidar Busk, Arif og Unge Ferrari, Philip Emilio og Black Debbath.
Norsk Animasjon/Barnefilm. Tillatt for alle. Varer 1t2min.

 Bilderesultat for grinchen 2018

GRINCHEN

Norgespremiere fredag 9. november.

Det er aldri for tidlig å grue seg til jul!
Skaperne av Grusomme meg, Minions og Kjæledyrenes hemmelige liv er tilbake med en ny, herlig animasjonsfilm. Den gretne Grinchen hater alt som har med julen å gjøre og vil helst bare være alene. Det topper seg når innbyggerne i byen går i gang med å arrangere den største julefeiringen noensinne. Grinchen legger en slu plan om å stjele julen. Men de blir kanskje han selv som lærer seg noe viktig om den sanne juleånden.
Am. Animasjon/Komedie/Familiefilm. Tillatt for alle. Varer 1t30min.

Bilderesultat for the girl in the spider's web

THE GIRL IN THE SPIDER’S WEB

Norgespremiere fredag 9. november

Fortiden glemmer aldri. Lisbeth Salander er tilbake på kinolerretet i en ny, spennende thriller.
Den unge datahackeren Lisbeth Salander og journalisten Mikael Blomkvist vikles inn i et nett av spioner, cyberkriminelle og korrupte statsmenn.
Am. Krim/Thriller/Drama med Sylvia Hoeks og Claire Foy. 15 år.

risor-baatsenter-forslag
161015_215x215_irisor_hrbildeler
annonse_Lindal
elektro
spnh-profilann
atletixny