Rykket ut til amper stemning i sentrum

Politi

En politipatrulje rykket ut til Risør sentrum etter at det ble meldt om amper stemning ved et utested natt til søndag.

Tekst: Tore Myrberg

Det skal ha vært flere personer involvert i episoden, og stemningen var så dårlig at det ble ringt etter politiet. Dette kan ha hatt en forebyggende effekt i seg selv. For da patruljen ankom stedet hadde den ene parten forlatt området og freden atter senket seg.

I Tvedestrand tok politiet en pirattaxi på ferskgjerning natt til i dag. For da passasjeren i privatbilen opplyste at meningen var at han skulle betale for turen, var det ingen nåde å hente hos politiet. De opprettet nå en sak mot bilføreren for å ta betalt for å kjøre personer hjem fra byen uten å inneha løyve for dette.

Promillekontrollene fortsetter med full tyngde rundt om på Agder. Denne søndag formiddagen har det så langt kommet inn resultater fra kontroller i Vest-Agder, og pr. nå er ingen blitt tatt for å kjøre med promille.

161015_215x215_irisor_hrbildeler
risor-baatsenter-forslag
annonse_Lindal
atletixny
elektro