Risørs håndballjenter i 14-årsklassen spilte en jevn og spennende kamp da de møtte Grane 2 i bortekamp i breddeserien denne søndagen.

Tekst: Tore Myrberg  Foto: Benedicte Smedby

Det var Grane 2 som tok tak i kampen fra start, og det ble en målrik førsteomgang. Risør lå under 9-12 til pause, men en god prat i pausen viste seg å ha effekt.

– Etter pause fikk vi tettet igjen forsvaret, og Emma Jensen Mesel sto svært godt i mål. Vi slapp inn kun fire mål i andre omgang, forteller trener Benedicte Smedby til iRisør.no.

Hun kunne, sammen med spillerne, juble over at det gode spillet til slutt også førte til at jentene fikk med seg ett poeng hjem til Risør.

– Kampen endte 16 – 16 etter topp innsats og en god kamp av jentene. Særlig gøy var det å se at vi har utviklet oss på det vi har hatt fokus på under treningene i høst.

Det var mange spillere som kom i målprotokollen. Følgende scoret mål denne gangen: Tuva Hansen (4), Helene Amundsen (3), Thea Alfsen Nipe (2), Karmen Solheim Svendsen (2), Tina Selåsvassenden (1), Tomine Hope Aamo (1), Naomi Lundtveit Gomez (1) og Hanna Gregersen (1).

– Neste kamp er allerede til tirsdag 27.11 kl 19.15, da har vi hjemmekamp mot Tvedestrand, avslutter Benedicte Smedby.

risor-baatsenter-forslag
annonse_Lindal
161015_215x215_irisor_hrbildeler
elektro
atletixny