Bilen var borte da politiet sjekket

Politiet rykket ut da det rett før klokken 16 fredag ettermiddag kom inn melding om et trafikkuhell på Risørveien.

Tekst: Tore Myrberg

Meldingen gikk ut på at en enslig bil hadde kjørt ut, men inneholdt ellers lite om omfanget av eventuelle skader.

Politiet sendte ut en patrulje på den aktuelle strekningen, uten at de kunne se at det lå noen bil i grøfta. Konklusjonen på det hele er fra politiets side at bilen mest sannsynlig har kommet seg opp på veien igjen.

Politiet i Agder har hatt en del andre oppdrag litt lengre vest enn Risør:

Det har i løpet av siste dagene vært innbrudd på Sandvigen Festning i Arendal. Det er borttatt noe militære uniformseffekter (norske og tyske) og to plomberte gamle våpen. Politiet har vært på stedet og utført åstedsundersøkelse.

Det har i løpet av natten vært innbrudd i en butikk i Arendal sentrum ved at ruten er knust. Det er borttatt noe klær fra stedet. Politiet har vært på stedet for å søke etter spor. Undersøker saken videre.

I Lillesand ble en person pågrepet mistenkt for tyveri av flere paller fra en bedrift i Lillesand. Ved ransaking hos vedkommende ble det funne en del tabletter som politiet mistenker er ulovlige. Personen er kjørt til arresten i Kristiansand.

I Arendal har politiet pågrepet en person som mistenkes for innbrudd i flere biler. Innbruddene skal ha skjedd i går. Personene er innbragt til arresten i Arendal.

På Brennåsen i Kristiansand ble ei 14 år gammel jente påkjørt da hun løp ut i veien i ettermiddag. Det hele skjedde i lav hastighet, og det var ikke fotgjengerfelt på stedet. Etter en sjekk på sykehuset konkluderes det med at jenta er uskadd.

annonse_Lindal
161015_215x215_irisor_hrbildeler
risor-baatsenter-forslag
elektro
atletixny