Hendelsesloggen for natt til søndag viser til to hendelser i Risør. Heldigvis uten at det ble noen dramatikk.

Tekst: Tore Myrberg

Første melding kom inn rett før klokken halv tre da det oppsto amper stemning utenfor et utested i sentrum av Risør. Politiet rykket ut og tok kontakt med flere personer i forbindelse med det hele, noe som tydeligvis har roet ned det hele.

Halvannen time senere ble det full utrykning til politistasjonen i Risør, denne gangen av brannmannskaper. Der gikk nemlig brannalarmen.

– Vi har fått en alarm på anlegget i brannstasjonen, og tross at det lukter røyk så har vi ikke funnet noe årsak til alarmen, sier utrykningsleder Hans Jørgen Næss i Østre Agder Brannvesen avd. Risør til Aust-Agder Blad. (Lenken krever abonnement hos AAB)

Etter en gjennomgang av bygget kunne derfor mannskapene returnere til brannstasjonen.

I forhold til politiloggen for øvrig for Agder, har det kommet en del meldinger om beruselse og bråk.