Fra venstre: Kari Mortensen og Heidi Simonsen i Sparebanken Sør i Risør, deretter Nina Holte og Jan Birger Stebekk i Østre Agder Sparebank.

Det har blitt en tradisjon at de to lokale bankene, Sparebanken Sør og Østre Agder Sparebank, bidrar til juljamaksjonen. Den tradisjonen følges i år også.

Tekst og foto: Tore Myrberg

(Vi gjør oppmerksom på at iRisør og artikkelforfatteren er en del av samarbeidet bak Julejam)

Som et grunnfjell i innsamlingen setter Sparebanken Sør og Østre Agder Sparebank 5000 kroner hver inn juljammens konto. Begge bankene dekker jo hele østregionen, noe som passer bra med julejammens målsetting om å hjelpe barnefamilier i Risør, Gjerstad, Tvedestrand og Vegårshei.

– Julejam er både en viktig og en fin tradisjon. For oss er det flott å få være med på den, sier banksjef Nina Holte i Østre Agder Sparebank.

Fellesskapsfølelse

Samme tanke ligger også til grunn i den konkurrerende banken nede ved torvet.

– Julejam gjør sammen med Frelsesarmeen en viktig jobb, så dette er vi glade for å være med å støtte, sier Heidi Simonsen, banksjef i Sparebanken Sør i Risør.

Og for en liten stund er det ikke konkurransen om kundene som er det viktigste.

– Det er fint å se det engasjementet mange viser rundt Julejam. Det at vi står sammen gir en fellesskapsfølelse, sier markedssjef Jan Birger Stebekk i Østre Agder Sparebank.

God start på Julejam

Også en rekke andre bedrifter, lag, foreninger og privatpersoner har allerede bidratt inn. Det gjør at årets Julejam allerede har fått inn rundt 35 000 kroner. Og ryktene skal ha det til at mer er på vei inn.

I tillegg kommer jo inngangspengene under selve konserten på Peterhead lørdag 15. desember.

Om du vil lese om hvem som har bidratt så langt, og hva som er av objekter på auksjonen i år, så finner du informasjon på julejammens facebookside:

https://www.facebook.com/groups/294790117207182/

annonse_Lindal
risor-baatsenter-forslag
161015_215x215_irisor_hrbildeler
atletixny
elektro