Føler det ikke trygt å parkere på Gjerstad stasjon

Da Anette Amundsen fra Risør kom hjem med toget i dag, var det en lite hyggelig situasjon som møtte henne på Gjerstad stasjon. Noen hadde nemlig stjålet bilskiltene hennes.

Tekst: Tore Myrberg  Foto: Privat

Nå lurer hun på om det lengre er trygt å parkere ved stasjonen når hun pendler fra Risør til sitt studiested i Bø.

– Jeg satt fra meg bilen søndag, men fikk en melding i dag fra en jeg kjenner som lurte på hvorfor bilen min stod uten skilter. Det føles ikke trygt å la bilen stå parkert her når slike ting skjer, sier Amundsen.

Hun fikk selv se at skiltene var borte da hun ankom Gjerstad stasjon med toget i formiddag, og ringte straks politiet.

– De ga meg beskjed om å anmelde tyveriet, men kunne ikke gi meg dispensasjon til å kjøre bilen hjem uten skilter på. Derfor jobber jeg nå med å få på plass prøveskilter for å kunne kjøre bilen hjem.

Skiltnummeret som er stjålet er PD 48369. Om du skulle komme over dette nummeret på en bil, så vil nok politiet bli glade om du ringer dem på 02800 og melder i fra. For det er på bilen du ser fronten på under her at bilskiltet hører hjemme:

Parkeringen for de som bruker toget er rett ved Gjerstadveien. Dette har ikke vært til hinder for de som har stjålet skiltene.

annonse_Lindal
161015_215x215_irisor_hrbildeler
risor-baatsenter-forslag
elektro
atletixny