Denne vinteren er afterski-sesongen tidlig i gang. Til lørdag blir det nemlig afterski party med allsang, dans og livlig stemning på Brygga.

Tekst: Marcus Aanonsen, Foto: Tore Myrberg

Dette er ikke noe Brygga har som noen tradisjon, men de har prøvd det tidligere og det var suksess.

– Vi hadde en afterski-kveld i februar og da var det helt gnu fullt, så det var kjempegøy. Det gikk over alle forventninger, sier Karine Uppstad Mac Donald.

Skifest

For mange nordmenn er ski et stort fokus, både i bakken og på dansegulvet.

– Vi ser det at generelt afterski-tema, der det er norske kjente sanger og allsang, er noe vi nordmenn liker veldig godt, sier Karine.

Gavekort og kåringer

Inngang til afterskifesten vil være gratis før klokken elleve, og det er ikke den eneste fordelen med å komme tidlig.

– De som er her før elleve vil ha muligheten til å vinne noen gavekort, også vil det bli kåring av de kuleste klærne senere ut på kvelden, sier Karine.

Samarbeid

Afterski-sesongen er ofte ikke i gang før ut i januar, men det var en spesiell henvendelse som gjorde at Karine arrangerer temakvelden allerede nå.

– Vi fikk en henvendelse fra noen russ som ønsket et lite samarbeid. Om de vil bruke oss så låser vi gjerne opp, så nå vil vi prøve dette ut, sier Karine.

Gøy kleskode

Det som gjør et afterski til et afterski er jo hva man går i. I februar var det mye gøye klær, og nå gleder Karine seg til å se hva folk vil komme i.

– Noen er gjennomførte og fine, mens andre finner det styggeste de har. Noe som går igjen er jo de pastell og nylon fargene fra 80 og 90-tallet. Det er stygt men sabla moro, sier Karine.

Håper å kunne fortsette samarbeidet

På temakvelder som dette er det nok de unge som er målgruppen, og Karine forventer nok at det vil komme flere russ. Hun håper på at dette vil gå fint og de at kan fortsette å samarbeide.

– Nå har de muligheten til å vise at det samarbeidet kan vi ha med den aldersgruppen. Om dette her går kjempefint så er det ikke noe problem at vi kan ha et samarbeid med russen og legge til rette, avslutter Karine Uppstad Mac Donald.

risor-baatsenter-forslag
annonse_Lindal
161015_215x215_irisor_hrbildeler
atletixny
elektro