Her er kultursjef Torolf Kroglunds anbefalinger. Han er igang allerede denne onsdagkvelden…

Allsidig adventsuke

I kveld skal jeg innom den første av en hel rekke med avslutnings-konserter, -utstillinger og -forestillinger i regi kulturskolen. Det er alltid en god opplevelse å se både spilleglede, mestring og kreativitet blomstre hos barn og unge! Senere samme kveld skal jeg innom på Sanitetskvinnenes juleavslutning. Det er i et spesielt ærend som jeg håper det lages en egen sak på…

Les også den egne saken her:

Frivillighetsprisen til Laila og Santitetsforening

Torsdag er det et spennende foredrag for de eventyrlystne hvor Stein Hoff forteller om sin jordomseiling med den Risør-bygde skøyta Ho-Ho. Fredag spiller vokalgruppa Faun i Risør kirke. De har vært her før og det var så hyggelig for både dem og publikum at de altså har valgt å komme tilbake.

Lørdag er det også konsert i samme kirke, da med selveste Ole Paus.

Lørdag er det «after-ski» på Brygga, i påvente av snøen. Og så er det jo åpent hver eneste kveld på kinoen, med mange gode filmer.

Kulturskoleavslutningene innebærer også en danseforestilling lørdag i Risørhuset og en kunstutstilling i Kunstparken fredag og lørdag.

Torsdag er det forøvrig mulig å få kjøpt inn alle syv slag småkaker, så godt som hjemmelagd – i de syv suiter på Det lille hotell. Det blir nok et koselig innkjøp av godsaker. Forøvrig er det jo en rekke julearrangement for tiden.

Noen påstår det skjer lite i Risør, det kan jeg ikke forstå. Kanskje kan et første skritt være å faktisk bevege seg ut av hjemmets lune rede, ned i byen og ut blant folk og bruke det som er av tilbud?

annonse_Lindal
161015_215x215_irisor_hrbildeler
risor-baatsenter-forslag
spnh-profilann
elektro
atletixny