Elen Lauvhjell er kinosjef i Risør.

Kinosjef Elen Lauvhjell gir oss en oversikt på hvilke filmer som kommer på Risør kino før jul.

Det kommer mange spennende og gode filmer framover for dere som liker å ta juleforberedelsene på kino. Det er særlig mye for dere som liker superhelter og action for tida, men det er også noen andre små perler i vente, i tillegg til at barnefilmene går sin gang.

Følg med på www.risorkino.no

God førjulstid!

Bilderesultat for creed 2

CREED 2
Norgespremiere 7. desember

Sylvester Stallone og Dolph Lundgren er tilbake i rollene som Rocky og Ivan, men denne gangen møtes de ikke i ringen, men som trenere for hver bokser.

I etterfølgeren til Rocky Spinoffen får heavyweight boxing mester Adonis Creed en sjanse til å hevne sin far Apollo, som døde under en kamp mot Ivan Drago. Under Rocky Balboas immunitet, møter han Ivan’s sønn Viktor Drago tii en stor kamp. Adonis og Rocky konfronteres med sin felles arv, spørsmålet om hva som er verdt å kjempe for, og at ingenting er viktigere enn familien.

Am Action/Drama med Tessa Thompson, Michael B. Jordan, Sylvester Stallone og Dolph Lundgren. 12 år. Varer 2t10min.

Bilderesultat for a simple favor

A SIMPLE FAVOR
Norgespremiere 7. desember

A SIMPLE FAVOR, regissert av Paul Feig, handler om Stephanie (Anna Kendrick). En mamma-blogger som forsøker å finne ut av sannheten bak hva som har skjedd med hennes beste venn Emily (Blake Lively), som plutselig har forsvunnet fra den lille byen de bor i. Emilys ektemann Sean (Henry Golding) blir med på letingen etter svarene, i denne elegante thrilleren som er bygd opp av twister og svik, hemmeligheter og avsløringer, kjærlighet og lojalitet, mord og hevn.

Am. Krim/Spenning/Thriller med Blake Lively, Anna Kendrick, Linda Cardellini og Rupert Friend. 12 år. Varer 1t57min.

Bilderesultat for julenissens datter

JULENISSENS DATTER
Kommer 8. desember

Et forrykende juleeventyr om Lucia som synes det er urettferdig at bare guttene får sjansen til å bli julenisse

På Grønland bor 12 år gamle Lucia med foreldrene sine Claudia og Julius (bedre kjent som Julenissen). Lucia går til International Santa Claus School. Hun har aller mest lyst til å bli julenisse, men det kan hun ikke for det er bare guttene som får gå i julenisseklassen. Det synes Lucia er urettferdig, men hennes far Julius mener hun må følge tradisjonene og bli nissekone, akkurat som sin mor. Det er duket for et forrykende juleeventyr som går over berg og dal da Lucia reiser ned til Danmark for å jakte på Krampus.

Dansk Familiefilm med norske stemmer. 6 år. Varer 1t33min.

 

Bilderesultat for cinema paradiso

CINEMA PARADISO (1988)
Relansering og spesialvisning onsdag 12. desember.

Spesialvisning i Dikken ca. kl. 19.30 (Lurt å kjøpe billetter på forhånd!). I filmklubbens ånd serveres det julegodt og gløgg fra kl. 19.00. Innledning av filmentusiast og journalist Hans Petter Bjerva. Tidenes kanskje beste og mest elskede film, nå lansert i digitalrestaurert utgave i forbindelse med 30-årsjubileumsmarkeringen

Oscarvinneren fra Italia og manges favorittfilm, om den lille sicilianske gutten som blir kinomaskinist. Full av varme, humor og kjærlighet tar den tak i deg… og slipper deg aldri.

Cinema Paradiso gikk sin seiersgang verden over i 1989, og ble i tillegg til Oscar for beste utenlandske film tildelt juryens spesialpris i Cannes og » Gledessprederen» under filmfestivalen i Haugesund.

Den fremgangsrike regissøren Salvatore Di Vita får høre at hans barndoms venn Alfredo er død, og minnene strømmer på. Salvatore ser for seg kinoen Paradiso hvor maskinisten Alfredo hersket i ensom majestet. Da Alfredo ble blind i en brann, overtok Salvatore oppgavene hans og et dypt vennskap oppsto mellom dem. Men Paradiso ble nedlagt og Salvatore forlot hjembyen med løfte om aldri å komme tilbake. Tross løftet vender Toto tilbake for å delta i Alfredos begravelse.

Italiensk drama, regissert av Guiseppe Tornatore. 6 år. Varer 2t5min.

Bilderesultat for once upon a deadpool

ONCE UPON A DEADPOOL
Norgespremiere onsdag 12. desember

Til alle dere foreldre som ønsket at barna deres kunne se Deadpool. As. You. Wish.

Once Upon a Deadpool er en familievennlig versjon av Deadpool 2, og inkluderer helt nye scener med Ryan Reynolds og Fred Savage. Filmen er også en hyllest til Savages rolle i 1987-klassikeren The Princess Bride.

Am. Superheltfilm/Action/Komedie med Ryan Reynolds. 12 år. Varer 1t57min.

Bilderesultat for spider-man into the spider-verse

SPIDER-MAN: INTO THE SPIDER-VERSE
Norgespremiere 14. desember

Opplev et univers der flere bruker masken.

Animasjonsfilm om tenåringen Miles Morales som får superkrefter, og oppdager et parallelt univers hvor det finnes mer enn bare én Spider-Man. Han må slå seg sammen med Peter Parker og de andre Spider-folkene for å bekjempe en trussel som også kan utslette hans egen verden.

Banebrytende animasjonteknikk og et actionfylt og humoristisk manus, gjør dette til en annerledes Marvel-film som du ikke vil gå glipp av!

Am. Animasjon med Nicolas Cage, Hailee Steinfeld, Kimiko Glen, Jake Johnson og Shameik Moore. 9 år. Varer 1t42min.

risor-baatsenter-forslag
161015_215x215_irisor_hrbildeler
annonse_Lindal
spnh-profilann
atletixny
elektro