I år fikk Sagjordet Vel en ekstra stor julegave

Gutteklubben, Round Table Risør, deler årlig ut 5000 kr til klubber eller foreninger etter deres årlige snøfreserlotteri. I år ga de en ekstra stor sum.

Tekst og foto: Marcus Aanonsen

I fjor gikk Round Table Risør ut i media med ønske om tips til klubber eller foreninger som manglet penger til et eller annet, men de fikk ikke en eneste henvendelse tilbake.

– Da valgte vi å sette det litt på vent, men ettervert kom det et forslag fra et medlem om Sagjordet. Det er en plass som blir brukt av utrolig mange i Risør, så vi valgte rett og slett å slå årets og fjorårets sum sammen og gir Sagjordet Vel hele 10 000 kr, sier formann i Round Table Risør, Ronny Gullhav.

Takknemlig Vel leder

I Sagjordet Vel sitt asfalteringsprosjekt manglet det mellom 10- og 15 000 kr. Asbjørn Aanonsen er veldig takknemlig for støtten fra Round Table og alle andre som har hjulpet.

– Dette var veldig fint gjort. Det er bevis på at folk også legger merke til det vi har på Krana, sier leder i Sagjordet Vel, Asbjørn Aanonsen.

Penger til asfaltering

Asbjørn gleder seg til å komme i gang med dette prosjektet, og har nå alt på plass til å starte planleggingen.

– Vi skal ha en ny trasé inn til selve området på Sagjordet, så skal vi asfaltere helt bort til handicap baderampa. Det blir spennende, sier Aanonsen.

Alt klart

Da Ronny ringte Asbjørn for å høre om det var noe Sagjordet trengte penger til, manglet Sagjordet mellom 10- og 15 000 kr til asfalteringen. Nå som det er på plass er alt klart til å starte prosjektet.

– Nå er vi jo nesten i mål med det vi skal gjøre. Vi har fått gå fra kommunen og alt er greit, så nå er det bare å begynne planleggingen, sier Aanonsen.

Fint å gi tilbake

Siden Round Table Risør ikke fikk gitt ut noe i fjor syntes de nå det var ekstra godt å kunne overlevere sjekken til et prosjekt de ønsket å støtte.

– Nå var det lang tid siden vi har gitt noe stort til en forening eller lag, så det var litt på tide. Det er kjempestort og gøy å kunne gi noe tilbake til lokalsamfunnet, sier Ronny Gullhav.

 

risor-baatsenter-forslag
161015_215x215_irisor_hrbildeler
annonse_Lindal
elektro
atletixny