Bare dager etter nyheten om at legendariske Ray Sawyer (81) fra bandet Dr. Hook døde (28. desember), kan Karine Uppstad Mac Donald på Brygga Restaurant & Pizza fortelle at nesten like legendariske Keith Austin fra samme band kommer for å spille 16. februar.

Tekst: Per Erik Moen  Foto: Privat

-Snittalderen kommer nok til å bli høy blant publikum, men det er koselig, det. Det blir ofte fin stemning når de litt eldre hygger seg. Og her skulle det ligge til rette for både dans og hygge. Keith Austin er jo en smått legendarisk artist, sier Karine til iRisør.no.

Keith Austin er opprinnelig fra Georgia i USA, og startet med gitarspilling i ung alder. Han var faktisk medlem i et band som gitarist allerede som seks-åring.

Han utviklet seg til å bli en svært god og anerkjent gitarist, og i 1992, mens Keith Austin spilte på lokale puber i hjemstaten Georgia, kom beskjeden som skulle være med på å forandre livet hans – beskjeden om at han var den nye gitaristen i det legendariske bandet Dr. Hook, som ble ledet av vokalisten Ray Sawyer.

Keith Austin turnerte verden rundt som ledende gitarist for Ray Sawyer/Dr. Hook i 14 år, helt frem til 2006. Da tok han farvel og flyttet til Norge, og er nå bosatt i Åmli.

Rock, blues og honky tonk er Keiths spesialiteter. På hans konserter spiller han selvfølgelig fra «gullrekka» til Dr. Hook, men Keith spiller også coverlåter og egenkomponerte låter i Souther`n Rock stil.
Så det var en trist telefon Keith fikk 28. desember. Beskjeden var at Ray Sawyer hadde sovnet inn 81 år gammel. Keith vil alltid husk Ray som en god venn og en karismatisk artist.

Dr.Hook solgte millioner av LP’er, og lagde en rekke internasjonale hit’s. Låter som også var på hitlistene her i Norge.

For den noe eldre garde, er dette kjente låter: Sylvia’s Mother, Sexy Eyes, Only Sixteen, Walk right in, og Cover of the Rolling Stone.

Dansbare låter på Brygga 16. februar, med andre ord.

161015_215x215_irisor_hrbildeler
annonse_Lindal
risor-baatsenter-forslag
elektro
atletixny