Tre norgespremierer denne helgen

Endelig fredag og hele tre nye norgespremierer i vente. Her er oversikten på premierefilmene som vises på Risør kino.

Heldigvis er det mange som har fått med seg en av nyårets beste filmer, nemlig Beautiful Boy, som hadde premiere 4. januar. Den får en ekstra visning neste uke, og jeg oppfordrer alle til å se dette rørende og viktige dramaet.

Når det gjelder ukas nykommere, så blir det noe for alle aldersgrupper, både de minste, ungdommene, og oss som har levd en stund.

Dragetreneren 3 er en actionfylt animasjonsfilm som er en spennende oppfølger dere kan se fram til.
Ungdomsfilmen Psychobitch har 12-årsgrense og passer godt til ungdomstrinnet og videregående skole. Den handler om det evige stevet blant «generasjons prestasjon», om å være god nok, og passe inn. Et viktig tema i dagens samfunn, og kanskje også derfor «Helsesista» har en liten rolle i filmen, som nettopp helsesøster.
The Mule er et knallsterkt krimdrama, med Clint Eastwood både i regissørstolen og i hovedrollen. Sjelden har vel en narkolanger-film vært finere eller mer tankevekkende. Det er bare å ønske dere alle god helg og god film!

Bilderesultat for dragetreneren 3

DRAGETRENEREN 3
Fortsettelsen på eventyret til Hikken og dragen hans, Tannløs. Hikken er blitt sjef for stammen, og har fullført drømmen sin om å lage et lite samfunn der drager og mennesker kan leve sammen side om side. Men farer truer landsbyen deres, og Hikken og resten av dragetrenerne blir tvunget til å sette kursen mot et nytt hjem. Da han var liten, fortalte faren hans historier om en myteomspunnen, hemmelig verden hvor dragene bor, og Hikken bestemmer seg for å finne ut av om dette stedet faktisk eksisterer.
Am. Action/Animasjon/Eventyr. 6 år. Varer 1t44min.
Norske stemmer: Alexander Rybak, Kjersti Sandal, Jan Martin Johnsen, Benjamin Helstad, Johannes Joner, Ida Elise Broch, Helge Jordal, Knut Joner og Per Skjølsvik

Bilderesultat for psychobitch

PSYCHOBITCH
Om umulig kjærlighet, ‘Generasjon Prestasjon’ og å våge å være den man er
Hvis du spør Frida har hun valgt rollen som klassens outsider selv. De andre på skolen er uansett enige i at hun er totalt annerledes. Marius går i samme klasse og gjør stort sett alt han kan for å fremstå som en suksess. Når de to blir plassert sammen på gruppearbeid ser Marius det som nok en mulighet til å vise seg frem for de andre. Men Frida har ingen intensjoner om å bli hjulpet eller fikset av klassens perfekte gutt. Gruppearbeidet blir starten på et turbulent forhold mellom de to. Men i fighten med Frida opplever Marius også noe spennende og utfordrende han aldri har kjent før…
Psychobitch er en film om suksess-jag og umulig kjærlighet i Generasjon Prestasjon.
Norsk Drama med Elli Rhiannon Müller Osbourne, Jonas Tidemann, Henrik Rafaelsen, Jannike Kruse og Saara Sipila-Kristoffersen. 12 år. Varer 1t50min.

Bilderesultat for the mule

THE MULE
Earl blir tilbudt jobb som bare krever at han kjører litt bil mot gode penger. Det Earl ikke vet er at han nettopp har sagt ja til å bli narkotikasmugler.
Eastwood spiller Earl Stone, en mann i 80-årene som er blakk, alene, og på randen av konkurs. Når han blir tilbudt en jobb som bare krever at han kjører litt bil mot gode penger, er valget enkelt. Det Earl ikke vet er at han nettopp har sagt ja til å bli narkotikasmugler for ett meksikansk kartell. Han gjør det bra at han stadig får større oppdrag, og får en medhjelper fra kartellet til å holde oppsyn med han. Med ett nytt «narkotikaesel» som gjør det så bra, tar det ikke lang tid før han dukker opp på radaren til den hardtarbeidende DEA-agenten Colin Bates (Bradley Cooper). Med både politi og ett kartell i hælene begynner Earl og ta fatt på sin egen fortid. Han forstår at tiden begynner å renne ut for å rette opp i feilene han har begått.
Am. Drama/Krim med Bradley Cooper, Taissa Farmiga, Clint Eastwood, og Michael Peña. 12 år. Varer 1t57min.

annonse_Lindal
risor-baatsenter-forslag
161015_215x215_irisor_hrbildeler
atletixny
elektro