Hos Galleri Nylund Larsen har man merket en økende etterspørsel fra folk som vil ha bilder rammet inn. Nå har løsningen kommet på plass.

Tekst: Tore Myrberg

Tidligere har det vært tilbud for innramming i Risør. Men, på galleriet ved torvet i Risør har man merket at dette ikke lenger er tilfelle.

– Det er et behov etter at rammeverkstedet i Risør ga seg. Det merker vi med at folk kommer hit. Men, framover vil Borøy Rammeri og Mikrogalleri komme hit mellom 11 og 14 den siste lørdagens hver måned, forteller Heidi Nylund Larsen.

Tørkede frosker

Hun kan fortelle at Annika og Bjarte Beil-Myhre har et meget godt renommé innen innramming.

– De driver med dette på Borøya for både profesjonelle og private. Ved at de sitter noen timer her en gang i måneden får folk muligheten både til å stille spørsmål og levere inn det som skal rammes inn. For vi i Galleri Nylund Larsen er kun et mellomledd, og kan ikke gi råd på dette område.

Selv om det nok er malerier og bilder det vil være det mest vanlige, har Nylund Larsen fått forståelsen av at det er mye de klarer å ramme inn hos den nye samarbeidspartneren.

– De er flinke og rammer inn alt fra tørkede frosker og t-skjorter til bilder og malerier.

Tar i mot

Nå er det ikke slik at man må komme på de aktuelle lørdagene for å levere inn til innramming. Også i galleriets øvrige åpningstid vil man kunne levere inn og hente.

– Men, det er viktig at man gjør det etter avtale med Annika eller Bjarte. Man kan jo også kjøre ut til de på Borøya å levere for så å plukke det opp igjen her hos oss når det er ferdig, avslutter Heidi Nylund Larsen.

161015_215x215_irisor_hrbildeler
risor-baatsenter-forslag
annonse_Lindal
spnh-profilann
atletixny
elektro