Det har vært flere utforkjøringer i Aust-Agder som følge av vanskelige kjøreforhold i morgentimene i dag.

Tekst: Tore Myrberg   Foto: Baard Larsen/Frolendingen

En mann er kjørt til lege etter at en bil kjørte av veien ved Sundebru i Gjerstad i morgentimene i dag. I følge politiet på Twitter skjedde utforkjøringen 08:59 på en avkjøring fra E18. Kun en bil var involvert i hendelsen.

Bilberger er varslet og på vei for å hente bilen.

Det skal være glatte veier flere steder på Agder denne torsdagen. Fra Froland meldes det om en bil skled av veien ved Bøylestad. Det var en voksen og to barn i bilen, men ingen skal ha kommet til skade.

Også denne utforkjøringen skjedde rett før klokken 09, og brannvesenet melder at det er veldig glatt på stedet. Her er Frolendingens dekning av saken (artikkel krever abonnement hos Frolendingen)

Rett etter klokken 08 skled en skolebuss av veien i Søgne. Ingen kom heller her til skade, og elvene ble sendt videre til skolen i en annen buss. Politiet melder om underkjølt regn og meget glatte kjøreforhold på stedet.

Det har også vært et trafikkuhell på Fv407 Rykeneveien, hvor en bil har kjørt i autovernet. Det er kun meldt om materielle skader i denne hendelsen.