Til mandag inviterer Havrefjell Turlag til deres årsmøte. Dit kommer 16 år gamle Isak Knutsen for å fortelle om hans turer og dele noen gode tips.

Tekst: Marcus Aanonsen

Isak Knutsen er en turglad tenåring fra Tromøya. Han er kåret til Nordens beste friluftsblogger og går nå Norge på langs med kameraten Simon. Dette kan bli sett på TV2’s serie «Villmark uten voksne»

– På møte vårt vil han med bilder og film fortelle om hvordan hans interesse for friluftsliv startet, med rapporter fra små og store turer, spesielt langturen som til slutt skal ende på Nordkapp, skriver Havrefjell Turlag i pressemelding til Irisør.

Turgal

Årsmøtet vil finne sted i kinosalen. Isak vil holde et multimedieforedrag om sitt turgale liv. Han vil snakke om hvordan han kom i gang med alle turene og han vil helt sikkert dele flere tips.

– Vi kan glede oss til et friskt, humoristisk og vellaget foredrag, der Isaks sans for villmarksliv og sterke naturopplevelser kommer godt frem.

Isak Knutsen

Årsmøte

Turlaget vil starte klokken 18.00 med årsmøtesaker, der årsmeldingen er krydret med bilder fra turer og arrangementer i 2018.

– I pausen har vi utlodning og gratis enkel bevertning. Isak holder sitt foredrag etter pausen.

Dette blir garantert en flott opplevelse for barn, unge og voksne.

– Vi håper mange, og spesielt ungdommer, tar turen til årets møte.

 

 

 

 

 

 

annonse_Lindal
risor-baatsenter-forslag
161015_215x215_irisor_hrbildeler
elektro
atletixny