Nylig arrangerte Bente Gullhav «Miniski-vm» her i Risør. Det gikk som planlagt, og nå ønsker hun å få i gang enda et nytt arrangement allerede 9. februar.

Tekst og foto: Marcus Aanonsen

Bente er gald i lek og moro. Derfor vil hun nå arrangere et karneval for voksne, der folk kan komme utkledd og ha det gøy.

– Karneval er jo kjempemoro. Det er ingen som har arrangert et stort karneval i byen før, så hvorfor ikke gjøre det. Vi vil ha ordentlige leker og konkurranser som ungene har, bare at nå er det for de voksne, sier Bente Gullhav.

Liker å arrangere

Dette blir langt i fra første gang Bente står for arrangeringen av noe. Dette syntes hun er gøy.

– Det er jo en del jobb og planlegging, men det å se gleden og hvor moro folk har det er veldig gøy, sier Bente Gullhav.

Samarbeid med brygga

Siden det er vinter og vanskelig å si hvordan været vil bli, vil karnevalet finne sted på Brygga Restaurant.

– Jeg er så heldig som har Kjell og Karine som alltid sier ja til at vi kan bruke Brygga. De er fantastisk snille som hiver seg med. Så der blir det 50 kr inngang, så blir det musikk, masse leker og kåringer utover kvelden, sier Bente Gullhav.

Karnevalmånen

Mange steder er det karneval i februar. Bente syntes det hadde vært gøy å gjort enda mer ut av det til neste år.

– Februar er jo karnevalmånen. Jeg tenkte vi kunne sjekke litt interesse for det nå, så kanskje det kunne gått an å ha et enda større samarbeid til neste år, der vi driver hele dagen for både barn og voksne, sier Bente Gullhav.

Bare for gøy

Det var litt før «Miniski-VM» Bente kom på ideen om karneval. Selv har hun arrangert private utkledningsfester før, noe som hun syntes er utrolig gøy.

– Du kan kle deg ut som hva som helst, det er ingen tema. Vi vil kjøre premie til første, andre og tredje plass da vi kårer de beste kostymene.

– Vi utfordrer Risørs befolkning til å komme og kle seg ut, leke og le, avslutter Bente Gullhav.

 

 

 

annonse_Lindal
161015_215x215_irisor_hrbildeler
risor-baatsenter-forslag
atletixny
elektro