Ett skritt videre for Sørlandet Helsepark

Sørlandet Helsepark har nå fått på plass en intensjonsavtale med Norlandia Health & Care Group med tanke på et rehabiliteringssenter i Risør.

Tekst og foto: Tore Myrberg

Sammen skal de to partene utrede grunnlaget for å få på plass et rehabiliteringssenter i Sørlandet Helsepark.

– Målet er at det skal etableres et regionalt tilbud med rehabilitering både på poliklinisk- og heldøgnabasis, i tillegg til flere helse- og treningstilbud, forteller Trine Skøien i Sørlandet Helsepark AS.

Dermed er planene for lokalene, som allerede blant annet huser ambulansetjenesten, terapitjenester og flere treningstilbud, kommet ett skritt videre.

– Rehabiliteringssenteret vil bygges opp med en solid plattform i form av kompetanse og topp moderne fasiliteter. Planen er at tilbudene skal dekke både privat og offentlige behov i regionen, sier Skøien.

For at tilbudet skal bli attraktivt, skal nå Sørlandet Helsepark skreddersys til dette formålet.

– Her skal det bli gode fasiliteter til både besøkende og ansatte, avslutter Trine Skøien.

FAKTA

Sørlandet Helsepark ligger i Caspersens vei 81 i Risør, og er en eiendom på ca. 6000 kvadratmeter. Treningsfasiliteter og terapirom er allerede i bruk, og ambulansetjenesten i Risør har sin base i bygget. Det er etablert en viktig infrastruktur for rehabiliteringssenter og terapibaseng, og bygget fikk nylig installert en miljøvennlig og energiøkonomisk varmesentral med egne energibrønner.

annonse_Lindal
161015_215x215_irisor_hrbildeler
risor-baatsenter-forslag
elektro
atletixny