Elen Lauvhjell er kinosjef i Risør-

Risør kino har hengt seg på en landsomfattende aksjon på Valentinesdagen. Nå håper kinosjefen salen fylles førstkommende torsdag.

Tekst og foto: Tore Myrberg

Det er filmbyrået Selmer Media som kom med forespørselen om Risør kino ville være med på en landsdekkende aksjon. Kinosjef Elen Lauvhjell brukte ikke lang tid på å svare ja.

– Vi viser for tiden filmen «If Beale street could talk», og akkurat på forestillingen torsdag 14. februar vil vi gi 40 kroner av hver billett til Amnesty International, sier Lauvhjell til iRisør.no.

Har du lyst på to billetter til denne filmen på Valentinesdagen? Sjekk våre Facebooksider.

Varme anbefalinger

Det betyr at de som benytter Valentinesdagen på kinoen betaler vanlig pris for billetten, men at de kan se filmen med litt ekstra god samvittighet.

– Man kan både se en nydelig film og støtte en god sak. Dette er en fin anledning til å overraske kjæresten med et kinobesøk. Og jeg håper det kommer mange akkurat den dagen.

I forrige uke satte Elen selv av tid til å se den aktuelle filmen, og anbefalingene hennes kommer fra hjertet.

– Dette er en film som fortjener å bli sett. Jeg tror de som ser den synes de har sett noe som er viktig, og den er kalt en av årets viktigste filmer.

Kjærlighetsfilm

«If Beale street could talk» er en sterk film som både har en kjærlighetshistorie og et overbyggende tema.

– Den handler om å bli beskyldt for noe på grunn av etnisk bakgrunn. Det er et viktig tema som dessverre fortsatt er aktuelt i 2019.

Så kan man stille spørsmål ved om man på Valentinesdagen vil se noe annet en romantikk.

– På Valentinesdagen skal det røske litt i hjertet, og denne filmen røsker i hjertet, avslutter Elen Lauvhjell.

risor-baatsenter-forslag
annonse_Lindal
161015_215x215_irisor_hrbildeler
atletixny
elektro