Klokken halv elleve ble det første «spadetaket» på Randheia tatt av Rådmann, Trond Aslaksen. Han syntes det er spennende at prosjektet er i gang.

Tekst og foto: Marcus Aanonsen

Det har vært mye styr og engasjement rundt arbeidet med Randheia. Nå kan endelig Kamperhaug Boligutvikling starte med prosjektet.

– Jeg tenker at denne utbyggingen er viktig siden det å ha attraktive boligtomter er veldig viktig. Boligtomter kan du få alle plasser, og du kan konkurrere i pris, men med denne beliggenheten her har du ikke så mange å konkurrere med, sier Trond Aslaksen.

Trond Aslaksen, Kjell-Rune Lindal og Harald Frigstad.

Femti nye boliger

Harald Frigstad, daglig leder hos Kamperhaug Boligutvikling Sør, forteller at de vil ha opp rundt 50 boliger. Når disse vil stå ferdig er det umulig å si, da det er markedet som bestemmer.

– Vi er litt etter skjema på oppstarten, selv om det egentlig er før det kommunen så for seg. Vi hadde håpet på å ha noe salgsklart til våren, men det tror jeg ikke at vi får til nå. Vi setter opp første hus så fort tomta er klar, sier Harald Frigstad.

Nytt prosjekt

For Lindal Gruppen som skal stå for arbeidet på stedet passet det godt med nytt prosjekt, nå som de nærmer seg ferdig på Flisvika.

– Det er jo med samme kunde, som vi er veldig fornøyd med siden vi har hatt et veldig godt samarbeid med Kamperhaug i Flisvika. Vi er veldig glad for å kunne være med videre og vi har stor tro på dette prosjektet, sier Kjell-Rune Lindal som er daglig leder hos Lindal Entreprenør.