Marius Blesvik, Cornelius Knudsen, Ketil Thorvaldsen og Isak Ramsvik.

Forrige fredag publiserte fire gutter fra Risør videregående skole en selvlaget musikkvideo på Youtube. Nå har den 1500 visninger og får mye oppmerksomhet.

Tekst: Marcus Aanonsen, Foto: Morten Mæland Torgrimsen

Guttene fikk i prosjekt å lage musikkvideo med cover til en sang, men det synes de ble litt for kjedelig. Derfor lagde de sin helt egen sang.

– Det var jo mest for moro skyld, men det var jo en oppgave som vi ville få gode karakterer på så vi jobbet ganske hardt og mye med den, sier Ketil Thorvaldsen.

Bamsesaft

De fire guttene bestemte seg å lage en sang om Saftsuse AS sin bamsedrikk. De kaller sangen Bamsesaft og er selv veldig fornøyde med resultatet etter mye prøving og feiling.

– Det tok en del tid, og vi prøvde veldig mye forskjellig. Til slutt stod vi med mange forskjellige muligheter og jobba oss ned til det vi syntes var bra, sier Marius Blesvik.

En ny vri

Bamsesaft er en rap-sang med en typisk rap-musikkvideo. Bare at i andre rap-musikkvideoer går det i alkohol og andre rusmidler, her går det i bamsedrikk og vitaminbjørner.

– Det er jo litt motsatt i forhold til vanlig rap da. Den er veldig barnevennlig og vi bytta ut alkoholen med bamsedrikk, sier Marius Blesvik.

Imponert produsent

For moro skyld sendte guttene musikkvideoen inn til Saftsuse AS, som produserer drikken. Det syntes bedriften var gøy.

– Når vi fikk svar etterhvert sa de at det var veldig kreativt og at de likte sangen godt. Så spurte de om adresse så de kunne sende oss noen bamser. Så det var jo veldig gøy, sier Isak Ramsvik.

Mulig flere sanger

De har fått mange gode tilbakemeldinger fra venner og familie. Det ble også toppkarakterer på hele gjengen. Om det kommer flere sanger fra de fire guttene er det ingen som vet sikkert.

– Vi har jo muligheten til å velge lyd som valgfag til neste år, så det kan jo hende at det kommer flere da, avslutter Isak Ramsvik.