Fra venstre: Anna Sollie, Selma Cemalovic, Oline Grunnsvoll Torjussen, Ingrid Løite Jacobsen, Lea Hofsli Rødven, Tuva Axelsen og Ajla Basic.

Risørrussens kreftaksjon har allerede slått fjorårets rekord. Nå håper de på en siste innspurt for å nå målet om 150 000 kroner.

Tekst og arkivfoto: Tore Myrberg

Mandagens bøsseaksjon ga over 112 000 kroner i rene penger og Vipps-gaver. Ikke rart at jentene i aksjonskomitéen er fornøyde.

– Vi er godt fornøyde med innsatsen med bøsseaksjonen. Alle som deltok gjorde en veldig god jobb, og de kan være fornøyde med seg selv. Uten den innsatsen hadde vi ikke klart å gjennomføre aksjonen, derfor setter vi stor pris på at så mange brukte mandagen sin på akkurat dette, sier Lea Hofsli Rødven.

Har søkt formannskapet

Det må også sies at aksjonskomitéen har brukt mye tid på å planlegge årets aksjon, og at målet på 150 000 kroner er nærmere enn man kanskje trodde for kun noen dager siden.

– Vi har foreløpig fått inn 28 000 kroner på den digitale innsamlingen, og den fortsetter helt til søndag. Det betyr at det endelige tallet først foreligger mandag til uken.

Med kun 10 000 kroner opp til det man håpet på, er det ting som kan tilsi at målet kan nåes.

– Vi har også søkt formannskapet om støtte, og de behandler saken torsdag, sier Hofsli Rødven.

Slik kan du fortsatt gi

Fra formannskapet har jentene et ønske om 1 kroner pr. innbygger i Risør. Om så andre bidrar inn enten digitalt på nettadressen https://innsamling.kreftforeningen.no/krafttakmotkreft2019/5-10507  eller ved å vippse til 411054  KMK Risør vgs.

risor-baatsenter-forslag
annonse_Lindal
161015_215x215_irisor_hrbildeler
elektro
atletixny