2019 sesongen blir en spennende sesong for damelaget. De gleder seg til første kamp fjerde april, men først må de skaffe seg en målvakt.

Tekst og foto: Marcus Aanonsen

Damelagets 7’er sin målvakt har vært i en ulykke utenfor fotballbanen. Nå er laget uten noen i målet frem til de får inn en ny keeper.

– Nå så kort tid før sesongen så er det jo veldig greit om du kan litt om fotball, men vi kan jo også lære bort. Ellers er det godt humør, treningsvilje og glad i å være sosial, sier lagets trener Bente Gullhav

Nye spillere

Bente la ut et Facebook-innlegg der hun delte at de trengte ny spiller som kunne stå i målet. Hun fikk noen henvendelser, men ingen målvakter.

– Vi fikk to nye spillere, og det er veldig bra for vi har lyst på flere spillere også. Vi blir aldri for mange. Vi er jo to 7’er lag så det er veldig greit med reserve, sier Gullhav.

Bente er veldig åpen for nye spillere og det er bare å ta kontakt med henne om du er interessert i å bli med og lære fotball.

– Vi er fra 18 til 42 år med forskjellige erfaringer. Noen har spilt mye og andre har spilt lite, så her er det ikke noe kriterier for å være med, sier Gullhav.

Spennende sesong

Denne sesongen er noe laget ser frem til. I fjor var deres første sesong sammen som helt nytt lag, så da lærte de masse.

– I år er vi mer samkjørte og vi har lært hverandre å kjenne, så dette blir veldig gøy, sier Gullhav.

Håper på publikum

Sesongens første kamp blir hjemme den fjerde april. Syvende april er det også kamp, og spesielt på denne kampen håper Bente at folk kommer.

– Da spiller begge risørlagene mot hverandre, så det skal bli veldig moro. Da er vi erkefiender på banen, så er vi venner og klemmer igjen etterpå, avslutter Bente Gullhav.

risor-baatsenter-forslag
161015_215x215_irisor_hrbildeler
annonse_Lindal
atletixny
elektro