Gult er kult også for «Vi over 60»

Maten var gul, drikken var gul, pynten var gul og jammen var ikke mange av gjestene også kledd i gult. Vi snakker om gult hyggetreff i «Vi over 60» i Risør.

Tekst og foto: Tore Myrberg

Nina Slangsvold visste lite om hvor mange som skulle komme til noen timer med gult som tema denne onsdagen. For her strømmet det på med godt voksne damer.

– Vi hadde dekket på seks bord, men det holdt ikke i det hele tatt. Til sammen var det 45 damer som ble med, sier Slangsvold fornøyd.

Det var trangt om plassen da «Vi over 60» arrangerte gul dag.

Nesten det dobbelte

For det gjør lite at man må kaste seg rundt og smøre mer mat enn man hadde regnet med.

– Mens det var glatt i januar og februar, var det rundt 20 personer her på de faste onsdagene og fredagene. Da vi fikk finere vær kom det mellom 25 og 30, så 45 er over all forventning.

Det er kun de gangene man steller i stand mannekeng-oppvisning at det kan dukke opp flere. Dermed er det bare å fastslå at gult som tema er noe å satse på.

– Jeg fikk ideen under brune dager mens jeg var nyoperert og hadde mye tid. Det slo meg at i stedet for brune dager, kunne vi jo holde gul dag før påske, sier Slangsvold.

Det var bare å kaste seg rundt på kjøkkenet og lage flere smørbrød.

Snart påskeferie

I tillegg til at det var gult så langt øyet kunne se, ble det også lest opp morsom informasjon om fargen gul og dens betydning rundt om. Det var også en quiz, noe som alltid faller i smak på arrangementene i «Vi over 60».

– Vi holdt en påskequiz, men må innrømme at vi hadde ikke gult papir tilgjengelig akkurat til den.

Nå gjenstår det kun ett arrangement med bingo fredag denne uken, for gjengen tar påskeferie.

– Så er vi tilbake her på meninghetssenteret på onsdager og fredager etter påske igjen, avslutter Slangsvold.

Det var mange som satte pris på en gul dag.
annonse_Lindal
161015_215x215_irisor_hrbildeler
risor-baatsenter-forslag
atletixny
elektro