Drar til Søndeledtunet med sitt «utekontor»

Ordfører Per Kristian Lunden har med jevne mellomrom holdt «utekontor» hvor han treffer folk på forskjellige steder. Over påske tar han turen til Søndeledtunet.

Tekst: Tore Myrberg  Foto: Arkivbilde fra et lignende «utekontor» på torvet i Risør

I en melding fra ordføreren står det som følger:

Onsdag 24. april, mellom klokka 11.00 og 13.00 kan ordfører Per Kristian Lunden treffes på Søndeledtunet. Mellom klokka 11 og 12 blir det tid til å komme med kommentarer og stille spørsmål i åpent, felles møte. Fra klokka 12 blir det muligheter for individuelle samtaler.

– Jeg holder meg på Søndeled så lenge det er behov denne dagen, sier ordføreren, som har blitt oppfordret av folk på Søndeled til å ta en tur.

Skal lytte

Han regner med at folk er opptatt av legekontoret på Søndeled, utviklingsprosjekter i Søndeled sentrum, valg av linje og kryss for ny E18 og forholdet mellom by og land i kommunen.

-Jeg er først og fremt ute etter å lytte, men skal prøve å svare på de spørsmål jeg får, sier ordfører Per Kristian Lunden.

– Regner du med at det blir mye kjeft å få?

–Det blir sikkert litt av hvert, men regner ikke med at det blir spesielt negativt. Legesaken er mange opptatt av, og jeg håper på konstruktive innspill her.

Og selv om det nok er noen som ikke har anledning til å møte ordføreren midt på en vanlig ukedag, er det ikke for å unngå folk at «utekontoret» holdes midt på en hverdag.

– Det er folk på Søndeled som har foreslått dag og tidspunkt.

 

 

 

risor-baatsenter-forslag
annonse_Lindal
161015_215x215_irisor_hrbildeler
atletixny
elektro