Anita Thorbjørnsen og May Ingunn Paulsen ved Risør Bibliotek. Foto: Thomas Østerholt

Under fredagens kulturnatt har du muligheten til å sikre deg tidsskrifter fra biblioteket for en rimelig penge.

Tekst og foto: Thomas Østerholt

Risør bibliotek liker ikke å kaste gamle tidsskrifter. Derfor legges mange nå ut for salg.

– Vi får jo nye tidsskrifter hele tiden så vi må få de gamle sånn at vi kan frigjøre plass til nye. Det er veldig mye bedre å legge det på salg for de som er interesserte i bladene. Derfor er det mulig for folk å kjøpe tidsskriftene for en veldig billig penge sier bibliotekleder Anita Thorbjørnsen.

Og det er ikke lite de har å tilby.

– Det selges alt av tidsskrifter fra år 2017 slik som De over 60, Foreldre og barn, N ational geographics, Kapital, Kvinner og klær, Allers, Reiseliv, I form. Litt forskjellige tidsskrifter fra 2017 og fra 2018. Alt selges unna billig under kulturnatta, så da ligger de i den klassiske tralla hvor folk er vant til å finne gamle bøker og sånn. Den tralla fyller vi proppfull med gamle tidsskrifter, sier Thorbjørnsen.