Risørs herrelag i 5. divisjon har ikke vært bortskjemt med å score mål i årets serie. I lørdagens bortekamp mot Rygene, doblet de beholdningen.

Tekst: Tore Myrberg   Arkivfoto

To scoringer var imidlertid ikke nok til å hente hjem poeng fra kampen. Rygene vant 5-2 etter å ha ledet 3-1 til pause.

Rygene scoret tre mål i kampens 20 første minutter, og da tenkte nok de fleste at dette kunne bli et stygt resultat for Risør. Mathias Sørbø Eriksen reduserte imidlertid rett før pause, og tente et lite håp i risørlaget.

Det håpet økte med et drøyt kvarter igjen å spille, da Glenn Brattekleiv satt inn Risørs andre mål for dagen.

Mot slutten fikk imidlertid først Rygene straffe som de scoret på, og deretter punkterte de kampen med å sette inn 5-2 i det 86. minutt.

Det betyr at Risør står med seks tap på seks kamper, og at grønntrøyene ligger nederst på tabellen. Også Birkenes står uten poeng, men med bedre målforskjell. Risør har så langt scoret fire mål og sluppet inn 40.

Nettopp Birkenes er neste motstander for Risør. Den kampen går på Kjempesteinsmyra, men spilles ikke før 22. juni. Risør har dermed god tid til å få trent seg opp noen hakk slik at man forhåpentlig kan ta de første poengene for sesongen.

Det skal også tas med at årets sesong er veldig spesiell grunnet at flere lag har trukket seg. Det gjør at Birkenes kun har spilt tre kamper så langt, mot Risørs seks.

Tabellen

Lag S P
1 Froland 6 18
2 Rygene 5 9
3 Lillesand IL 5 7
4 Imås 5 7
5 Trauma 2 6
6 Øyestad 4 6
7 Birkenes 3 0
8 Risør 6 0